Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 25., szombat, Pál napja

Címke: Gajda Péter

33 cikk 1/4 oldal

Az összeesküvés

2019 októberének elején felfokozott hangulat uralkodott az országban, az önkormányzati választások kampányfinisében a Borkai-ügy vetélkedett a Lackner-üggyel.

Újabb ellentmondások Kispesten

Két hónapos késés után januárban mégis felállhat a kispesti korrupciót vizsgáló bizottság. A baloldali pártok most abban nem értenek egyet, ki kezdeményezte a vizsgálatot.

Gajda csak fenyegetőzött

Több mint két hónap elteltével sem tett feljelentést Gajda Péter rágalmazásért és becsületsértésért, holott október 10-én a Népszavának adott interjúban ezt már kész tényként közölte.

Túlárazott munkák miatt menesztenék Gajdát

Hadházy bejelentette, hogy lemondásra szólítja fel Gajda Péter kispesti polgármestert, egyúttal feljelentést tesz a kispesti önkormányzat megbízásából elvégzett járda- és útfelújítások miatt.

Hadházy Ákos: Gajda Péter kispesti polgármester mondjon le

A parlamenti képviselő lemondásra szólítja fel Gajda Péter kispesti polgármestert, mivel csapatával több járda- és útfelújítást is tüzetesen átvizsgáltak a XIX. kerületben és számos szabálytalanságot találtak.

A kispesti hangfelvételek újabb „jóslata” vált valóra

Lackner Csaba önkormányzati képviselő arról beszélt a kispesti felvételeken, hogy Guzmics Zsombor, a kerület Építéshatósági és Városüzemeltetési Irodájának irodavezetője távozni fog a választások után.

Ördögi körök

Nem tréfa: több jel utal arra, hogy a Borkai-ügyet kirobbantó „ördög ügyvédje” ellenpárjaként jelentkező „angyal ügyvédje” mögött balos politikai szálak is lehetnek.

Plusz-mínusz: Szemben a kampányígéretekkel

A politikai vitaműsorban Virág Andrea a Republikon Intézet stratégiai igazgatója és Farkas Örs politikai elemző voltak Szarvas Szilveszter vendégei.

Illem és illetmény

Egyes baloldali városvezetők kifejezetten pitiánerségről tettek tanúbizonyságot, két kerületben pedig méltatlan helyzetbe hozták a jobboldali politikusokat.

Gajda Péternek buknia kell

Gajda Péter újraválasztott kispesti szocialista polgármesternek buknia kell, mert ennek az embernek a pozícióban tartása súlyosan veszélyezteti a közmorált és a közvagyont.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …