Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 22., kedd, Paulina napja
HÍR TV - SAJTÓKLUBSvédország az egy „különös lény”.

Címke: gd consulting

12 cikk 1/2 oldal

Bécs és Prága előzi Budapestet

Több kerületben – az elhibázott vagy elmaradt helyi és fővárosi intézkedések nyomán – a lakóövezetek, kocsmanegyedek, üzletek közállapotai rontják az egykor népszerű Budapest-képet.

Bécs luxussal csábítja az osztrákokat

A turizmus újraindítását követően közel 22 ezer korábbi munkanélküli tért vissza a foglalkoztatottak közé, és további 135 ezer „kurzarbeit” munkaidőben dolgozó állt vissza teljes munkaidőbe.

Feltámadásra vár az osztrák turizmus

Húsvét után kiderülhet, működik-e a belépőtesztelés a vendéglátóhelyeken, ami egész Ausztria számára mintát mutathat.

Fokozott nyomás az osztrák turizmuson

A járványkezelésben tavaly több európai ország számára mintalaborként szolgáló Ausztriában is a már tíz hónapja tartó, rendkívüli időszak fáradtsága keveredik a közelgő tavaszi fáradtsággal.

Húsvétig nem éled fel az osztrák turizmus

Az osztrák szállodák vesztesége tavaly már hatmilliárd euróra rúgott, a téli szezon veszteségei miatt most újabb mentőövet kérnek az államtól.

A turizmusban régiós mintát mutathatunk a világnak

A vírusválság alapos rombolást végzett a turizmust övező bizalmi rendszerben és az intézményrendszerben is. A Rubik-kockához hasonlóan keresik az újjászületés lehetőségeit.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége