Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 30., szombat, Janka, Zsanett napja
HÍR TV – Troll:A meggyilkolt fiatalok szót sem érdemeltek

Címke: geopolitika

5 cikk 1/1 oldal

Taskent már csak Kínában bízik

A koronavírus-járván később érte el Üzbegisztánt: az első megbetegedést március 15-én regisztrálták egy Franciaországból hazatérő üzbég nőnél. Azóta a fertőzöttek száma 298 főre ugrott.

„Mindenki saját magáért harcol”

Minderről, az elindított globális folyamatokról, a járvány gazdasági és politikai hatásairól beszélgettünk az orosz kormány korábbi tanácsadójával, Oleg Buklemisevvel.

Vágyak tára

A technológiai forradalom, a geopolitikai erőfitogtatás, a klímaváltozás alaposan felforgatja a befektetői piacot. A befőttesüvegben tartott készpénzt el kell felejteni. 

Ahelyett, hogy zöldeket beszélnénk

A napokban egy fiatalok közt zajló vitára bukkantam a közösségi oldalakon. A szélsőséges nyári időjárás kapcsán a klímaváltozás kérdéséről szólt a vita.

Erősíti Magyarország geopolitikai előnyeit a Budapest-Belgrád vasútvonal építése

Erősíti Magyarország geopolitikai helyzetének előnyeit a Budapest-Belgrád vasútvonal építése; a Kínából Magyarországra érkező konténerforgalom dinamikusan bővül, éves mennyisége tíz év alatt megduplázódott, már eléri az évi 300 ezer egységkonténert (TEU) – közölte a Rail Cargo Hungaria Zrt. hétfői MTI-nek küldött közleményében.
5 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …