Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 23., szombat, Zelma, Rajmund napja
HÍR TV – InformátorA baloldal kívülről vár segítséget 2022-ben.

Címke: globalisták

10 cikk 1/1 oldal

Kezelhetetlen konfliktusok

Jobb és bal: a két világ egész egyszerűen nem tud mit kezdeni egymással, nem akar a másikkal együttműködni.

Az alulról szerveződés modellje

A közösségi létmódunk nem egyformaságot, hanem közösségek szerinti különbözőségeket jelent.

Globalisták a demokrácia ellen

Gyurcsány Ferenc, aki 2006-ban éppen az ellenkezőjét tette annak, mint amit megígért a kampányban. Ha valaki, akkor éppen Gyurcsány Ferenc az, akit a populista jelzővel illetni lehetne.

Szuverenisták küzdenek a globalista erőkkel

Szánthó Miklós szerint míg a globalisták a nyílt társadalomban látják a jövőt, addig a szuverenisták szeretnék megőrizni a nemzetállamokat és védeni az állami szuverenitást.

SZDSZ-es tempó a Momentumban

Elképesztő, hogy a Momentum és az elnök nem fogja fel: a magyar kisebbség védelme nem azzal függ össze, hogy Kelemen Hunor esélyes-e az elnökválasztási küzdelemben.

Zsákutcába visznek az utópiák

Jól látszik, hogy az EU jelenlegi elitje, a meghatározó európai nagyhatalmak vezetői és külső, globális erőcentrumok egyértelműen a föderalizmus felé terelik, sőt kényszerítik az ­uniót.

Nemzetek tavasza

Jean-Claude Juncker és hasonszőrű tekintélyelvű társai magát a demokráciát populistázzák le az európai népek és a hazájukat szerető politikusok lekezelésével.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …