idezojelek

A globalistáknak semmi sem drága

Nagyon vigyáznunk kell holnap: a baloldal minden aljasságra képes!

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás
Cikk kép: undefined

Szijjártó Péter a következőképpen fogalmazott a Megafon egyik rendezvényén: „Ami még a következő időszakban szerintem várható, azok a nagyon durva külföldi beavatkozások a magyar választási folyamatba, annak kampányába és annak reménybeli kimenetelébe.”

Mindez azért nagyon fontos, mert néhány héttel ezelőtt megjelent Patrick M. Byrne nagyvállalkozó, választási szakértő könyve magyar nyelven is, címe: A nagy választási csalás. (Eredeti megjelenés: DeepCapture, 2021 március, magyar kiadó: Pannónia Nyomda Kft.) A rossz hírem az, hogy e könyv elolvasása után ki kell lépnünk a komfortzónánkból, és szembe kell néznünk azzal, hogy mi történt valójában az Egyesült Államokban 2020 novemberében.

És mindez számunkra is tanulságul szolgálhat április 3-a előtt. A könyvet szívem szerint kötelező olvasmányként írnám elő mindenkinek, akit érdekel a politika és a világ. Ugyanis ez a könyv tényadatokkal bizonyítja, hogy brutális választási csalás történt Joe Biden javára és Donald Trump kárára. Ám realista embernek gondolom magam, nagyon kevesen fogják elolvasni ezt a könyvet, ami pedig mérvadó és alapvető.

Ezért nem tehetek mást: igyekszem röviden összefoglalni a tartalmát, hogy, ha lehet, ne tükör által homályosan nézzük a történteket.

Tehát: Patrick M. Byrne, a szerző egy választási szakértői csapatot szervezett maga köré, hogy megvizsgálják a választási folyamatot és az esetleges visszaéléseket, egyre fontosabb emberekkel került kapcsolatba, a végén már Michael Flynn volt nemzetbiztonsági főtanácsadóval, annak ügyvédjével, Sydney Powell-lel dolgozott együtt, kapcsolatba lépett és együttműködött a legendás volt New York-i polgármesterrel, Rudy Giulianival is, akit Trump megbízott a választási visszaélések kivizsgálásával. 2020. december 18-án pedig az előző két férfival együtt tárgyaltak az ovális irodában a reményét már lassan elvesztő Donald Trumppal, aki a velük való megbeszélés hatására, az általuk elmondott tények ismeretében újra felélénkült, Sydney Powellt felkérte speciális tanácsadójának, és újraindította a vizsgálatokat.

De térjünk vissza az elejére!

Szó szerint idézem Byrne-t: „A választást követő egy hétben az összes adat nagyjából ötven százalékát feldolgoztuk csapatommal. Ez azt jelentette, hogy rájöttünk a stratégiára: nem a teljes országban kiterjedően, csak abban a bizonyos hat városban csaltak, így módosítva az egész államban a választás eredményét, ami elegendő volt ahhoz, hogy országos szinten is más eredmény szülessen.

A következő történt: november 3-án egy időre felfüggesztették a szavazatszámlálást a hat kulcsfontosságú városban, amelyek súlya országos szinten is meghatározó volt. Ezek: Atlanta, Philadelphia, Detroit, Milwaukee, Phoenix és Las Vegas. Három órára hagyták abba a számlálást […] James Woods meg is kérdezte másnap: »Mióta lehetséges, hogy a választás napján egyszer csak abbahagyják a szavazatok megszámlálását?«”

Ezeken a helyeken a választás estéjén olyan váratlan változás állt be az eredményekben, amelyre soha nem volt példa az Egyesült Államok történetében. A gyanú egyértelműen a Dominion Voting System Corporation szavazógépeire irányult. Byrne leírja, kiberszakembereik néhány napon belül jelezték, hogy több százezer szavazat 99,4 százalékban, sőt egyes esetekben száz (!) százalékban Biden javára íródott.

A következő napokban mintegy ötvenezer hivatalos nyilatkozat született választási szabálytalanságokról, s először még az állami választási bizottság elnöke is megkérdőjelezte a pennsylvaniai választás eredményének hitelességét, következmények nélkül. John Lott közgazdász csalásnak nevezte Georgia és Pennsylvania eredményeit, hiszen az érintett államokban 289 ezer szavazat tűnt fel a semmiből (!) Biden javára.

Byrne rendkívül fontos mondatai: „A Dominion Voting System gépeit szándékosan hibásan tervezték, hogy rendszerszintű csalást lehessen elvégezni. A rendszer szándékosan nagy mennyiségű hibás szavazatot generál. A hibás szavazatok egy felülbírálásra váró halmazba kerülnek, amelyek további sorsáról bármiféle ellenőrzés vagy nyilvános vizsgálat nélkül döntenek. Ez pontos leírása annak, hogyan lehet a szavazatokat és így egy teljes választást ellopni.”

A Dominion székhelye egyébként Torontó, teljes szellemi tulajdonának kezelője pedig a Hongkong és Sanghai Bank Corporation (HSBC), amely egy kínai bank, londoni székhellyel.

Patrick M. Byrne a továbbiakban együttműködött Sidney Powell jogásszal, Michael Flynn megbecsült ügyvédjével, majd később kapcsolatba lépett „az amerikaiak polgármesterével”, Rudy Giulianival is, akinek Donald Trump kulcsszerepet szánt a választási visszaélések leleplezésé­ben és bizonyításában – azonban, Byrne szerint ebben óriásit hibázott Trump, mert Giuliani, talán már kora miatt is (76 éves volt akkor), képtelen volt átlátni a modern elektrotechnikai eszközök szerepét és jelentőségét a csalásban. A XXI. század „posztmodern” csalásában.

Byrne elszántságának és rámenősségének köszönhetően Powell-lel és Flynnel bejutott Donald Trumphoz, és a december 18-i tárgyalások után Trump ismét bízni kezdett abban, hogy lehet még tenni valamit. Trump megértette, hogy miről beszélnek, megindította a folyamatokat, s mint fentebb említettem, Powellt kinevezte a témában speciális tanácsadójának, mintegy Giuliani fölé helyezve őt.

Azonban hamar fordulat történt, s azok a Fehér Házon belüli erők, amelyek nem akarták a választási „eredményeket” megváltoztatni, ellentámadásba lendültek, s pár nap múlva Powell kinevezése már érvénytelenné vált, maradt Giuliani.

Csak csendesen kérdezem: csak nem a deep state emberei lehettek azok, akik ellenálltak Trumpnak, azok az erők, amelyek minden elnök adminisztrációjában jelen vannak, s akiket Trumpnak sem sikerült elkergetnie a kormányzatból?

Byrne-ék innentől kezdve a pálya szélére szorultak, s egyre kevesebb mozgásterük maradt. Tehetetlenül szemlélték, ahogyan Trumpot is kiszorítják a lehetőségekből. Ennek a folyamatnak a vége felé Trump még megpróbálta rávenni Michael Pence alelnököt, hogy január 6-án az elektori szavazatok igazolásakor a kongresszusban lépjen fel, és követelje a szavazatok újraszámlását és új vizsgálatokat. Pence Byrne információi szerint január 5-én még elfogadta Trump felszólítását, egyetértett vele, s készült arra, hogy csinál valamit 6-án, ám még aznap meggyőzték Pence-t a „tanácsadói” (név szerint Marc Short), hogy ne tegyen semmit. Pence „meggyőzetett” (vajon miért?), és még aznap tájékoztatta az elnököt, hogy tőle ne várjon semmit 6-án.

Állítólag az ovális irodában nagy kiabálás zajlott.

Január 6-án pedig történt, amit már tudunk: a kongresszus igazolta, hogy a törvényes megválasztott elnök Joe Biden.

A történet lezárásaként megemlítem Byrne alapján, hogy egy tapasztalt, állami intézményekben dolgozó szakértő professzor szerint a valóságban Trump 79 millió, míg Biden 68 millió szavazatot kapott. A „hivatalos” végeredmény szerint azonban Trump csak 74 millió, míg Biden 80 millió szavazatot szerzett meg. Hogy hogyan – az már más kérdés.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mit mondhatnék a végére?

Azt, hogy április 3-a előtt egy nappal vegyük hát véresen komolyan Szijjártó Péter szavait.

Annál is inkább, mert a nagyfiúk már elkezdtek dolgozni: a Mediaworks–Hírcentrum feltárta, hogy a Soros György hálózatához tartozó Bajnai Gordon és jobbkeze, Ficsor Ádám a DatAdat nevű nemzetközi, globalista cégen keresztül korábban befolyásolta többek között Bulgária, Észak-Macedónia, sőt Németország (!) politikai folyamatait. Azt is kiderítették – ami minket már közelebbről érint –, hogy a tavalyi előválasztáson Márki-Zay kampányát segítették, azóta pedig a miniszterelnök-jelölt facebookos kampányát támogatják különféle technikákkal.

A szálak pedig ott érnek össze, hogy a Trumpot vélhetően csalással megbuktató, a mélyállam által irányított demokratákkal állnak szoros kapcsolatban Bajnaiék, a módszereiket onnan is merítik, Soros György hálózata pedig mindkét „csapattal” szoros kapcsolatban áll. Mi pedig itt állunk egy választás előtt, és fel kell készülnünk minden eshetőségre.

A hét eleje – a nemzeti értékrendet valló portálok meghekkelése – már megmutatta, hogy a globalisták számára semmi sem drága, minden eszközt megengedhetőnek tartanak az Orbán-kormány megbuktatására. Ez háború, amit ők csinálnak, ezért tartsuk szárazon a puskaport vasárnap!

Fel, győzelemre!

A szerző politológus, az Alapjogokért Központ kutatási tanácsadója

Borítókép: Márki-Zay Péter (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Mindannyian békét akarunk

Szőcs László avatarja
Szőcs László

A háború jó üzlet, csak nem nekünk

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente

A kihívás

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Szembeszállni a sátánnal

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.