Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 3., péntek, Buda, Richárd napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: globalizáció

15 cikk 1/2 oldal

„Mindenki saját magáért harcol”

Minderről, az elindított globális folyamatokról, a járvány gazdasági és politikai hatásairól beszélgettünk az orosz kormány korábbi tanácsadójával, Oleg Buklemisevvel.

A munkás már jobbra szavaz

Miközben a baloldal kulturálisan és értékválasztásában egyre liberálisabbá válik, a globalizáció, a bevándorlás és a gazdasági válság hatásai miatt kiábrándult munkásosztály a jobboldalnál talál menedéket.

Túlzott a globális eladósodás

Magyarországon a GDP-hez viszonyított 80 százalék fölötti szintről hetven százalékra csökkent az államadósság aránya 2018-ig, a tavaly év végi adat pedig 68 százalék körül lehet.

Összefognak a balos városállamok

A globalizmus elméletei szerint Budapest egyre kevésbé a nemzet fővárosa és egyre inkább a globális városállamok liberális láncolatának egyik becses darabja lenne.

Balliberális játék határok nélkül

Karácsony Gergely több régiós ország balliberális főpolgármesterével fog lobbizni azért, hogy az önkormányzatok közvetlenül lehívható uniós támogatásokat kaphassanak.

Hazánk precedenst teremtett

Nem túlzás azt állítani, hogy ismét szuverenitástörténeti csomóponthoz érkeztünk, a globális és a lokális hatalomgyakorlás közötti útválasztás a tét.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …