Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 20., kedd, István napja

Címke: Greta Thunberg

12 cikk 1/2 oldal

Korunk feladványa a klímarejtvény

A növekvő szén-dioxid-kibocsátás erősödő üvegházhatást okoz, aminek globális felmelegedés a következménye állítássort bár sokan elfogadják, én dogmának tartom.

Politikai pedofília és klímavédelem

A zöldekre állítólag a nyugati középosztály diplomás választópolgárai szavaztak. A szellemi visszafejlődés sajátos megnyilvánulásaként.

Flúgos gyűlöletfutam a baloldalon

Több mint beszédes, hogy nem is igen próbálják cáfolni a baloldali liberális pártok és sajtóorgánumok, hogy gyűlölik a keresztény-nemzeti polgári jobboldalt, amiről Orbán Viktor beszélt Tusnádfürdőn.

Kalandtúrára indul az aktivistalány

Greta Thunberg részt kíván venni ősszel egy New York-i klímakonferencián, ám az amerikai út lehetetlennek tűnt neki, mivel repülőre nem hajlandó ülni, annak környezetkárosító hatása miatt.

A klímaváltozás és a kínai verebek

A trágyaideológiák – bolsevizmus, kommunizmus, újabban pedig a szélsőliberalizmus – már több mint egy évszázada keserítik az emberiség életét.

Bojkott is fogadta Thunberget Párizsban

Julien Aubert, a Köztársaságiak képviselője rövidnadrágos prófétanőnek és Nobel-félelemdíjasnak nevezte Thunberget, utalva arra: az aktivistát a tevékenységéért Nobel-békedíjra is jelölték az idén.

Erős hátszéllel tör piacra a műhús

Alig néhány év múlva mindenki számára elérhetővé válnak a húsfélék kiváltására hivatott olcsó álhúsok, laboratóriumi húsok. Az újításokat óriási összegekkel támogatják a befektetők, habár valódi kereslet nincs.

Klímaaktivisták Berlinben

A 16 éves Greta Thunberg svéd környezetvédő aktivista pénteken csatlakozott a klímaváltozás elleni cselekvés fokozásáért tüntető tömeghez Berlinben.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.