Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 27., csütörtök, Ákos, Bátor napja

Címke: Greta Thunberg

36 cikk 1/4 oldal

Mégis, kinek a pénze?

Ahogy az hétévente menetrendszerűen bekövetkezik és most is várható volt: telik az idő, emelkednek a tétek az EU következő keretköltségvetése kapcsán.

Lóránt Károly feleslegesnek tartja a klímahisztit

Klímaváltozás van, de a kérdés inkább az, hogy mennyi köze van hozzá az embereknek – véli a mérnök-közgazdász, aki rendszeresen foglalkozik a klímavédelem, a klímaváltozás és a klímavita kérdésével.

Thunberg levédeti saját nevét

A hivatalos papírok aláírását ­követően Greta Thunberg több lesz egy svéd diáklány nevénél, ugyanis védjeggyé válik, amelyet nem írhat le mindenki azért, hogy az ismertséget kihasználva eladja a termékeit.

Thunberg vészjósló szavai Davosban

Greta Thunberg a világ vezetőit korholva kijelentette: a globális felmelegedés elleni küzdelem terén a tettek helyett csupán üres ígéreteket tesznek. – Az önök tétlensége olaj a tűzre – mondta.

Ellopott gyermekkorok balladája (1.)

Ül Greta Thunberg a vonaton, viszi hazafelé bőröndben az ellopott gyerekkorát. Helyesen járunk el, ha kimerevítjük ezt a képet, ezt a szürreális és végtelenül ostoba képet.

Húsz esztendőm hatalom…

Ha tizenöt éves vagy, te vagy a legalkalmasabb világmegváltónak, de ha huszonkét éves, végzős joghallgató vagy és konzervatív, akkor nem vagy alkalmas ifjúságügyi helyettes államtitkárnak.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …