Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Greta Thunberg

29 cikk 1/3 oldal

Húsz esztendőm hatalom…

Ha tizenöt éves vagy, te vagy a legalkalmasabb világmegváltónak, de ha huszonkét éves, végzős joghallgató vagy és konzervatív, akkor nem vagy alkalmas ifjúságügyi helyettes államtitkárnak.

Ellentmondásba került Thunberg

A világjáróvá vált zöldaktivista nem száll repülőre, hogy ne növelje a környezetszennyezést személyes utazásával, ám kiderült, mások repülése nem jelent problémát, ha az előmozdítja az ő hajózását.

A butaság kálváriája

Greta Thunberg nemzetközi kalandozásait rendkívüli lelkesedéssel támogatja a média. Tudjuk, épp hol bukkan fel a klímaváltozással kelő és fekvő svéd tinilány.

A tojás

Mi legyen? Állatvédelem helyett farizeusság, profitszempont, növekvő gazdaság iránti vágy vagy ökológiai lábnyom, Greta Thunberg vagy szélkeréklobbi? Egy kocsit nem lehet ennyifelé húzni.

Zöldfordulattal kecsegtet Frans Timmermans

Timmermans már szocialista csúcsjelöltként is zöldforradalmat szorgalmazott Európában, így Brüsszelben senkit nem lepett meg, hogy tegnap a holland politikus uniós klímatörvénnyel kampányolt az EP-ben.

Kevesebben repülhetnek Greta Thunberg miatt

Alaposan visszaeshet a globális légi közlekedés forgalma jövőre, a repülőgépes utazások jelenleg 4-5 százalékos piaci növekedése pedig a felére csökkenhet Greta Thunberg utazásellenes mozgalma miatt.

A klímakommunizmus kísértete

Rejtély, hogy a haladók mit gondolnak valójában a haladásról. Elvileg minden változik, csak a klímának nem szabadna. Már csak az a kérdés, melyik ponton kell fixálni a klímát?
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …