Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: Greta Thunberg

23 cikk 1/3 oldal

Zöldfordulattal kecsegtet Frans Timmermans

Timmermans már szocialista csúcsjelöltként is zöldforradalmat szorgalmazott Európában, így Brüsszelben senkit nem lepett meg, hogy tegnap a holland politikus uniós klímatörvénnyel kampányolt az EP-ben.

Kevesebben repülhetnek Greta Thunberg miatt

Alaposan visszaeshet a globális légi közlekedés forgalma jövőre, a repülőgépes utazások jelenleg 4-5 százalékos piaci növekedése pedig a felére csökkenhet Greta Thunberg utazásellenes mozgalma miatt.

A klímakommunizmus kísértete

Rejtély, hogy a haladók mit gondolnak valójában a haladásról. Elvileg minden változik, csak a klímának nem szabadna. Már csak az a kérdés, melyik ponton kell fixálni a klímát?

Az éghajlatváltozás ellen tüntettek világszerte

Hatékonyabb környezetvédelmet követeltek az államok vezetőitől világszerte a zöldszervezetek szervezte tüntetéseken. Idehaza baloldali politikusok is csatlakoztak az eseményhez.

Veszélyessé válhat Thunberg hisztériája

Ha valakit szorongással és rettegéssel töltöttek el Greta Thunberg klímaváltozásról szóló prédikációi, akkor a tizenhat éves svéd környezetvédelmi aktivista – és akik mögötte állnak – elérték céljukat.

Greta Thunberg alternatív kitüntetést kapott

Greta Thunberg svéd klímaaktivista lett idén az alternatív Nobel-díjként is emlegetett kitüntetés egyik díjazottja – közölte szerdán Stockholmban a díjat adományozó Right Livelihood Award Alapítvány.

Ambiciózus klímavállalások

Hatvanhat ország, tíz régió, 102 város és 93 konzorcium vállalta eddig, hogy 2050-ig klímasemleges lesz — jelentette be António Guterres ENSZ-főtitkár.

Greta Thunberg, a szuperhős

A globális felmelegedéssel összefüggésben az a legnagyobb kihívás, hogy a téma teljes mértékben átpolitizálttá vált, ezért a megoldásokban is egy érdekharc, kiszorítósdi indult meg minden szinten.

Klímaharcához használná fel a dolgozókat a baloldal

A nemzetközi baloldal a munkavállalókat is felhasználná a szeptember 20-ra és 27-re hirdetett világméretű klímasztrájkhoz – derül ki a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség felhívásából.
23 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …