Keresés
Magyar Nemzet
2019. november 18., hétfő, Jenő napja

Címke: Győr

72 cikk 1/8 oldal

Botránnyal nyitott a győri közgyűlés

Az ellenzék politikusainak körében megjelent emberek azon háborodtak fel, hogy nem engedték be őket a díszterembe, ahol éppen Borkai Zsolt és a győri közgyűlés tagjai tették le az esküt.

Megalakult a Győri Közgyűlés

Az ülésen megválasztották a megyeszékhely két főállású alpolgármesterét, Fekete Dávidot (Fidesz-KDNP) és Radnóti Ákost (Fidesz-KDNP).

Borkai Zsolt lemond, jövő tavasszal választhat Győr

A Fidesz-párttagság után a polgármesteri posztról is lemond a győri közgyűlés alakuló ülése után Borkai Zsolt. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter üdvözölte a lemondásának a hírét.

Lemond tisztségéről Borkai Zsolt

A győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről Borkai Zsolt, Győr polgármestere.

Borkai Zsolt kilépett a Fideszből

A szexbotrányba keveredett politikus kedden , a Városházán tartott sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy függetlenként irányítja a következő öt évben a megyeszékhelyet.
72 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …