Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 14., szombat, Szilárda napja

Címke: Gyurcsányné

14 cikk 1/2 oldal

Adventi üzenet ateistáknak és ripacsoknak

Mit szólnának vajon a gyűlölködők, ha csengőhang kíséretében megérkezne a figyelmeztetés: Advent van, ideje kiesni a bohóc szerepéből!

Várhelyi Olivér méltóságot adott az országnak

Várhelyi kifejezte azt a szilárd meggyőződését, hogy az európai és nemzeti érdekek nem zárják ki egymást. A művészet az, hogy közös nevezőt sikerüljön találni, ami mindenki számára elfogadható.

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Zűrzavar Gyurcsányné fejében

Nem ártana tudnia a DK EP-s listavezetőnek, hogy milyen országok nem tartoznak az Európai Unióhoz.

Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

A Magyar Nemzet a történtek után hiába kereste az MSZP-t, nem kaptunk választ kérdésünkre, hogy lesz-e bármilyen következménye Bangóné közel hárommillió szavazóra tett becsmérlő szavainak.

Gyurcsányék valóságkomédiája

Minden sikeres férfiú mögött áll egy erős nő, szokták mondani. Gyurcsány Ferenc mögött kettő is áll: az anyósa meg a felesége. Előbbi a nagyszerű Apró Antal lánya, utóbbi az unokája.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …