Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Gyurcsányné

12 cikk 1/2 oldal

A megbélyegzett közösség

Nincs meggyőzés, nincs nemzeti minimum, nincs tisztelet a szokásjoggal, néha még a leírt szabályokkal szemben sem, csak bojkott, verbális erőszak, agitáció és félrevezetés van az Európai Parlamentben.

Zűrzavar Gyurcsányné fejében

Nem ártana tudnia a DK EP-s listavezetőnek, hogy milyen országok nem tartoznak az Európai Unióhoz.

Lepatkányozta a Fidesz szavazóit Bangóné

A Magyar Nemzet a történtek után hiába kereste az MSZP-t, nem kaptunk választ kérdésünkre, hogy lesz-e bármilyen következménye Bangóné közel hárommillió szavazóra tett becsmérlő szavainak.

Gyurcsányék valóságkomédiája

Minden sikeres férfiú mögött áll egy erős nő, szokták mondani. Gyurcsány Ferenc mögött kettő is áll: az anyósa meg a felesége. Előbbi a nagyszerű Apró Antal lánya, utóbbi az unokája.

Laposföld-hívők

Az Európai Egyesült Államok eszméje halott eszme. Halva született. Senki sem tudja, mit jelent, senki sem tudja, hogyan is kellene megvalósítani, de azt mindenki tudja, hogy lehetetlen létrehozni.

Fidesz: Gyurcsányné Brüsszelnek kampányol

A nagyobbik kormánypárt azt írta: Ha Brüsszel és Gyurcsányék dönthetnének az adókról, akkor egész biztos, hogy nem a multik, hanem megint a magyar családok és vállalkozások járnának rosszul.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.