Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: hazugság

18 cikk 1/2 oldal

Hazugsággal vádolják Ferencz Orsolyát

Elképesztő az a pökhendi, vádaskodó magatartás, amit a Józsefváros újság új főszerkesztője már az első lapszámban megenged magának – közölte a kerületi Fidesz.

Karácsony mérlege: öt ígéretből nulla

Karácsony Gergely egy hónapja, a választás előtti napon öt olyan vállalást tett, amelyet ígérete szerint hivatalba lépése első napján teljesíteni fog.

Fidesz: Soproni megint lyukra futott Terézvárosban

A kormánypárt közlése szerint a Budapest VI. kerületében induló ellenzéki polgármesterjelölt négy hónapig tartó, hazugságokra épülő kampánya újabb szintet lépett.

Egy újabb hazugság Karácsonytól

Karácsony Gergely állításával szemben nem félmilliárdos hiánnyal, hanem több mint kétmilliárd forintos többlettel vehette át a zuglói önkormányzat vezetését – mondta Rozgonyi Zoltán.

A demokrata párti elnökjelölt hazudott

Joe Biden volt alelnök, a demokraták egyik elnökjelölt-aspiránsa a napokban egy választási nagygyűlésen megható történettel idézte fel afganisztáni látogatását, de a The Washington Post kiderítette, hogy egyetlen szó sem igaz belőle.

Hamis imázsépítés a Momentumban

Míg Cseh Katalin 2014-ben egy tüntetésen elmondott beszédében emigráns orvosként mutatkozott be, aki addig nem térhet haza, amíg Orbán Viktor kormányon van, az Instagram-oldala egészen mást mutat be.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …