Keresés
Magyar Nemzet
2019. május 20., hétfő, Bernát, Felícia napja

Címke: hazugság

66 cikk 1/7 oldal

Önmagát cáfolta meg a baloldal jelöltje

Karácsony Gergely szerint nem is veszteséges a zuglói fizető parkolás, miközben egy hónappal korábban pont ő volt, aki mosta kezeit és hárította a felelősséget.

Kedves Tóth Bertalan, ön miért nem mond igazat?

Ha egyetlen idézetet fel tud mutatni az elnök elvtárs az elmúlt időszakból vezető kormánypárti politikusoktól, amelyben kijelentik, hogy cél az unióból való távozás, akkor álljon elő vele.

Pártos és elfogult a CNN televízió

Nem véletlenül pártolt el nyomban a CNN-től több százezer néző, amint kiderült, hogy nem igaz a „kiabáló fejek” hónapokon át sulykolt állítása, miszerint Trump összejátszott az oroszokkal.

Nagyszüleink szégyene

A meztelen csigában nincs far-hát, s aki nem hiszi, járjon utána. Nagyon messzire nem kell menni, elég megtekinteni a legközelebb fellelhető jobbikos potentátot.
66 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.