Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 6., szombat, Norbert, Cintia napja
HÍR TV – Informátor:A pofátlanságnak Kispesten nincs határa

Címke: honduras

14 cikk 1/2 oldal

Meghalt Rafael Callejas FIFA-botrányba keveredett hondurasi exelnök

Elhunyt 76 éves korában Rafael Callejas volt hondurasi államfő, a latin-amerikai ország labdarúgó-szövetségének egykori elnöke az Egyesült Államokban – közölte szombaton a Hondurasi Nemzeti Párt az elnök özvegyének, Norma Gaborit de Callejasnak a Twitter internetes közösségi oldalon megjelent közleményére hivatkozva.

Dél-Amerikában egyesek imádkoznak, mások tömegsírokat jelölnek ki

Juan Orlando Hernández hondurasi elnök pénteken utasítást adott országa polgármestereinek, hogy jelöljenek ki földterületet tömegsíroknak arra az esetre, ha nagyon megnőne a gyorsan terjedő koronavírus-járvány halálos áldozatainak száma. Jair Bolsonaro brazil elnök pedig eleget téve az evangéliumi keresztények kérésének, nemzeti böjt- és imanapot hirdetett vasárnapra, hogy megszabadítsa Brazíliát a pandémiától.

Mexikó faültetéssel próbál segíteni Salvadornak

Mexikó faültetéssel próbál segíteni Salvadornak, hogy javuljon gazdasági helyzete és kevesebb lakosának kerekedjen kedve kivándorolni és eljutni az Egyesült Államokba.

A „futballháború” 50 éve kezdődött

Ötven éve, 1969. július 14-én kezdődött a „futballháború”, egy öt napig tartó, mintegy hatezer halálos áldozatot követelő és gazdasági összeomlást okozó katonai konfliktus Salvador és Honduras között.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …