Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: hús

16 cikk 1/2 oldal

Drágulás a sertéspiacon

Az egekbe szökött az elmúlt hónapokban a sertéshús ára, a Magyar Nemzetnek nyilatkozó áruházláncok szerint már a keresleten is meglátszik a drágulás hatása.

Mi fáj Bősz Anettnek?

A magyar zászló, vagy a magyar hús zavarja a képviselő asszonyt?

Tudatosabban választhatunk

Nemsokára jelentős változással szembesülhetnek a hazai vásárlók, a boltok húspultjaiban ugyanis a korábbinál jóval több információt tudhatnak meg a kínált áruról.

Halállisták

„Hústermelés”, „élősúlyú” és „állított elő”. Kopogós, hiperrealista, könyörtelen kifejezések. Nincs kecmec, lacafaca, hogy mindezek mögött érző lények lennének, statisztika van, adatok.

Megállíthatatlan lehet a sertéspestis

A betegséget az elmúlt pár napban több száz vaddisznóban azonosították a járványügyi szakemberek. Szerencsére a házi állományokat egyelőre sikerült megóvni a betegségtől.

Laborban előállított steaket ehetünk a jövőben

Pontosan úgy kell elkészíteni, mint egy hagyományos steaket, ugyanolyan az íze és az illata, mégis más a megszokottnál, alapanyaga ugyanis nem a vágóhídról került a tűzhelyre.

Zöldveszedelem

Eljutottunk odáig, hogy a világ problémáit megoldani nem tudó, ezért folyamatosan a világ átalakításán buzgólkodó manipulátorok teljesen elveszítették eszüket és gátlásaikat.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …