Keresés
Magyar Nemzet
2021. március 6., szombat, Leonóra, Inez napja
HÍR TV – INFORMÁTORKamucég buszok nélkül, nyomozás a BKV-nál.

Címke: informátor

12 cikk 1/2 oldal

Újra napirenden a börtönbiznisz

A Soros-hálózathoz köthető ügyvédek közel 12 ezer kártalanítási pert indítottak a magyar állam ellen, melynek következtében az állam közel kilencmilliárd forintnyi kártalanítást volt kénytelen kifizetni.

Informátor: Kálmán Olga programja nem sok konkrétumot tartalmazott

A sikerélmény fontos, a politikában meg végképp. Az ellenzéki pártok kitaláltak maguknak egy versenyt, ahol bármilyen eredmény születik, győztesnek számítanak. Ez lett a főpolgármesteri előválasztás. A sztori már az év elején elkezdődött, hiszen az első forduló eredménye már február 3-án megvolt. Ezt a versenyt Karácsony Gergely behúzta, az MSZP-s Horváth Csabával szemben. Aztán elérkezett a második forduló. A történet egyszerűnek indult, aztán Gyurcsányék megbonyolították. Sokáig úgy volt, hogy ők is Karácsonyt támogatják, azonban végül saját jelöltet állították Kálmán Olga személyében. Az ellenzéki verseny június 20-án indult és 26-án ért véget. Az Informátor a kampány utolsó napjait követte végig.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …