Keresés
Magyar Nemzet
2020. május 29., péntek, Magdolna napja
HÍR TV – Háttérkép:Az EU elvei és a valóság

Címke: Ingatlan.com

46 cikk 1/5 oldal

Eljött az olcsóbb albérletek kora

Mivel a turizmus bedőlésével a lakáshotelezés valószínűleg hosszú hónapokra kiesik, az elmúlt hetekben kiadó lakások százai jelentek meg a hagyományos albérlethirdetések között.

Szinte teljesen lefagyott a lakáspiac

A koronavírus terjedésének időszakában háttérbe szorulnak a lakásügyletek, a következő időszakban leginkább csak az egzisztenciális okokból szükséges adásvételekre lehet számítani.

Elérhették a csúcsot a panellakások

Gyakorlatilag nem lehet már négyzetméterenként félmillió forint alatt panellakást venni Budapesten, de az előző évek kirívó drágulása a vidéki nagyvárosokban is érezteti hatását.

Vége a lakáspiaci árrobbanásnak

Minden bizonnyal befejeződik az idén a lakások elmúlt években tapasztalható kiugró mértékű drágulása, sőt egyes helyeken, bizonyos ingatlantípusoknál némi árcsökkenésre is lehet számítani.

Inkognitóban a luxuslakások eladói

Nagyot változott az elmúlt években a luxusingatlanok piaca, hiszen százmillió forintért ma közepes állapotú lakások és családi házak is elkelnek a fővárosban.

Országszerte megállhat a panellakások drágulása

Bőven félmillió forint fölötti négyzetméteráron kelnek el a panellakások Budapesten, de egyes vidéki nagyvárosokban is kétszeresükre-háromszorosukra drágultak néhány év alatt.

Megállhat a panellakások drágulása

Ha hihetünk annak a bonmot-nak, miszerint a panellakások lakmuszpapírként működnek, valóban változás előtt áll az ingatlanpiac.

A helyben maradást is segíti a falusi csok

Alapvető különbség rajzolódik ki az első hónapok igénylései alapján a falusi csoknál aszerint, hogy valaki meglévő otthonát újítaná fel a segítségével vagy házat, lakást venne valahol.
46 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …