Felajánlásokat gyűjt az egyik legnagyobb ingatlanos portál

Az ország minden pontjáról érkező ajánlatokat külön oldalon teszik elérhetővé a háború elől menekülők számára.

Magyar Nemzet
2022. 03. 01. 9:16
PUTYIN, Vlagyimir
Ukrajnai háború – Ukrajnából érkezett menekültek egy tiszabecsi szálláshelyen Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Ingatlan.com megkezdte a közvetítő portálon hirdető, csaknem harmincezer lakástulajdonos és mintegy tízezer ingatlanos cég körében a menekülteknek szóló, lakhatással kapcsolatos felajánlások összegyűjtését – közölte lapunkkal a társaság.

Felidézik: az Ukrajnában zajló háború miatt hétfő estig több mint hetvenezer menekült érkezett Magyarországra. Egy részük rokonoknál és barátoknál kapott szállást, sok családnak, köztük gyermekeknek és nőknek viszont szállásra van szüksége. Ebben 

az állami, önkormányzati és egyházi intézmények mellett sok szervezet és magánszemély igyekszik segíteni.

A felhívásuk szerint ha valakinek jelenleg nincs eladó vagy kiadó ingatlana, de szeretné segíteni a menekültek lakhatását, akkor erre is van lehetősége. 

Az Ingatlan.com-on elhelyezett ingyenes hirdetésekben a menekülteknek felajánlott ingatlanok szövegezésénél fel kell tüntetni az Ukrajna szót – jelezték. Az ország minden pontjáról érkező felajánlásokat egy külön oldalon gyűjtik össze és teszik elérhetővé a háború elől menekülők számára.

Borítókép: Kárpátaljai menekültek. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.