időjárás 4°C Natália 2022. december 9.
logo

Felajánlásokat gyűjt az egyik legnagyobb ingatlanos portál

Magyar Nemzet
2022.03.01. 09:16 2022.03.01. 09:35
Felajánlásokat gyűjt az egyik legnagyobb ingatlanos portál

Az Ingatlan.com megkezdte a közvetítő portálon hirdető, csaknem harmincezer lakástulajdonos és mintegy tízezer ingatlanos cég körében a menekülteknek szóló, lakhatással kapcsolatos felajánlások összegyűjtését – közölte lapunkkal a társaság.

Felidézik: az Ukrajnában zajló háború miatt hétfő estig több mint hetvenezer menekült érkezett Magyarországra. Egy részük rokonoknál és barátoknál kapott szállást, sok családnak, köztük gyermekeknek és nőknek viszont szállásra van szüksége. Ebben 

az állami, önkormányzati és egyházi intézmények mellett sok szervezet és magánszemély igyekszik segíteni.

A felhívásuk szerint ha valakinek jelenleg nincs eladó vagy kiadó ingatlana, de szeretné segíteni a menekültek lakhatását, akkor erre is van lehetősége. 

Az Ingatlan.com-on elhelyezett ingyenes hirdetésekben a menekülteknek felajánlott ingatlanok szövegezésénél fel kell tüntetni az Ukrajna szót – jelezték. Az ország minden pontjáról érkező felajánlásokat egy külön oldalon gyűjtik össze és teszik elérhetővé a háború elől menekülők számára.

Borítókép: Kárpátaljai menekültek. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.