Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 16., szerda, Gál napja

Címke: Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

9 cikk 1/1 oldal

Előnyben az elektromos járművek

A kormány a tervek szerint 2022-től kizárólag az elektromos autóbuszok beszerzését és továbbfejlesztését fogja támogatni, a nemzeti buszstratégia részeként.

Októberben startolhat a Magyar Multi Program

A Magyar Multi Program a jövő hónap első felében jelenhet meg, de az Innovációs és Technológiai Minisztérium, mint kiíró, még módosíthat a feltételeken.

Hibrid mozdonyok érkeznek a teherfuvarozásba

A magyar kormány fokozatosan zöldre váltja a magyarországi közlekedési rendszert, az ágazattal szemben kiemelt elvárás az energiatakarékos és környezetkímélő technológiák alkalmazása.

Jobban odafigyelnének a lemorzsolódó diákokra

Nincs több lógás és eltitkolt rossz jegyek, mostantól elektronikusan is nyomon követik a tanulmányi eredményeket és a diákok hiányzásait a szakképző iskolákban.

Új pilléreken a hazai innováció

Frissített kutatás-fejlesztési és innovációs (K+F+I) stratégiával vág neki Magyarország a 2021 utáni európai ­uniós fejlesztési időszaknak – jelentette ki az Innovációs és Technoló­giai Minisztérium.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …