Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: iszlám

415 cikk 1/42 oldal

Szakadt rosta

A franciák a tűzzel játszanak a repülőtereken. Radikalizmusuk miatt 80 állandóan megfigyelt ember dolgozik a Roissy-Charles-de-Gaulle­ repülőtéren.

Tunéziában betiltották a teljes arcot elfedő kendőt az állami intézményekben

Juszuf Sáhid tunéziai miniszterelnök pénteken rendeletben tiltotta meg a teljes arcot elfedő kendő viseletét az állami intézményekben – jelentette a TAP tunéziai hivatalos hírügynökség. A tunéziai fővárost, Tuniszt több öngyilkos robbantásos merénylet rázta meg az elmúlt napokban.

A mérsékelt muszlimokkal működik a párbeszéd

Hazánk nyolcmilliárd forinttal támogatja az üldözött keresztényeket. Iskolák, kórházak felépítésétől egészen egyetemi ösztöndíjak odaítéléséig terjed a kormány programja. Hogyan jut el a segítség oda, ahová kell, és pont oda jut-e? Van-e fogadókészség a világban arra, hogy csatlakozzanak ehhez a különleges modellhez? Ezekről a témákról beszélgetett a Hír TV Globál című műsorában Gantner Barnabás Juhász Hajnalka miniszteri biztossal és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértővel.

Védelmi eszközök a hibrid háborúban

Az iszlám harcosai még nem álltak össze harci alakzattá Európában, mert konspirált életet élve lesből, sunyi módon támadnak merényletek formájában.
415 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.