Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: iszlám

428 cikk 1/43 oldal

Puha célpontok (2.)

Az iszlám világ 57 állama adja a világ GDP-jének kevesebb mint 8 százalékát, és ha ebből az országcsoportból kivesszük a kőolajban és/vagy földgázban gazdag államok adatait, akkor az eredmény még elszomorítóbb.

Afrika már nem a nyomor földje

A valóságban a tőlünk délre elterülő kontinens messze nem egységes és nem az a halott és szörnyű föld, amelynek sokszor beállítják a médiában különböző politikai célok érdekében.

Tizenötezer keresztényből negyven maradt

Az öt évvel ezelőtt hatalomra került Iszlám Államnak sikerült elérnie, hogy a több ezer éve Szíriában és Irakban élő keresztény és zsidó vallású népesség mára a teljes eltűnés szélére került.

Kivégzett Mikulás

Az Iszlám Állam területi összeomlása nem jelenti azt, hogy a dzsihadista terrorszervezet emberi és anyagi forrásai kimerültek volna.

A stuttgarti gyilkos hitet tett az iszlám mellett

Az Issa Mohammed által közzétett szövegből úgy tűnik, egy saját magát is feltüzelő kijelentésről van szó, ami megkérdőjelezi a gyilkosság pusztán személyes indítékát.

Hágai tilalom a burkára

A kórházak és iskolák után a közlekedési vállalatok jelezték, hogy káosszal járhat a nikáb viselőire is kiterjedő rendelkezés. De a mintegy 850 ezer hollandiai muszlim közül csak pár száz fő lehet érintett.
428 cikk 1/43 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.