időjárás 7°C Tekla 2021. September 23.
logo

találatok a(z) #Jakab Péter-show hashtagre (12)

Családi erőszak

A Jobbik „néppártosodási folyamatának” legújabb állomásaként a minap szakszerű fojtófogással leterítettek egy férfit az ellenzéki előválasztásra készülő pártvezér gorillái.

Hazudott Jakab Péter a verőlegényeiről

Jakab Péter testőreinek feltételezett főnöke, Lázár Tamás "téves hívásra" hivatkozott, amikor lapunk megkereste őt a hajdúhadházi ügyben.

Agresszorból demokrata?

Egyre pontosabb képet kapunk Jakab Péterről, akinek a testőrei egy utcafórumon fojtogatni kezdtek egy civilt, akinek volt bátorsága nem egyetérteni a baloldali összefogás egyik fő alakjával.

Táncoló talpak

Hej, hej, hej… dübörög a zene. Tetőfokára hág a jókedv. Jakab Péter táncol. Végre! A Jobbik miniszterelnök-jelöltje két döghalált vizionáló közleménye között kikapcsolódott.

Nácimosdatás az ATV-ben

Tóth Pétert, a szegedi Jobbik legélesebb kését sikerült az össz­ellenzéknek kihúznia a fiókból, amiért feltétlenül jár a taps, a bonbon, a pezsgő és az üdvözlőkártya.

Két világ

Jakab Péter látványosan lenézi a melóst. Ő párizsit és zsemlét tesz maga elé a fotó kedvéért, úgy gondolva, hogy a „melós” ezt eszi.

Tálcán kínált ország

Egy ország sorsa a tét 2022-ben. Az egész mögött ott áll Gyurcsány Ferenc, akinek az is jó, ha a felesége lesz a befutó, vagy az az ember, aki szembeköpi a budapestieket.

1/2 oldal