Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: jogvédők

11 cikk 1/2 oldal

Riposzt

Egy idős nőre támadó férfit kergetett el Miskolcon egy buszsofőr, fényes nappal.

Továbbra is toboroznak gyerekeket a kolumbiai fegyveres csoportok

A különféle kolumbiai fegyveres csoportok továbbra is következetesen toboroznak gyerekeket, akiket aztán „ágyútöltelékként vagy kémekként” vetnek be, és szexuális zaklatások veszélyének is ki vannak téve – derült ki a Humanidad Vigente, az Oxfam és a Benposta Nacion de Muchachos jogvédő csoportok közös, csütörtökön közzétett jelentéséből.

A gyilkosok érdekeit védik a spekuláns jogvédői

A nemzeti szuverenitásunkat súlyosan sérti a spekuláns jogvédő NGO-inak börtönbiznisze, illetve az a törekvés, hogy tényleges életfogytiglanra ítélt gyilkosokat is igyekeznek szabadlábra helyeztetni.

Liberális segítséggel dübörög a börtönbiznisz

A Soros-hálózathoz köthető radikális jogvédők által indított eljárások miatt az államnak komoly bűnözőket kell kártalanítania, ez pedig eddig tízmilliárd forintot emésztett fel.

Népi hőst faragtak a jogvédők a vesztegetőből

A nagy port felvert büntetőügy előzménye, hogy Zsák Ferenc még 2011-ben támadta meg a győri Audi-gyár védett területre tervezett bővítési beruházásának környezetvédelmi engedélyét.

Kiszorítva

Lehet-e, hogy csak egyetlenegyszer fordítva ülnek fel a lovukra, és a békés többséget védik meg az agresszív kisebbségtől. Érdekes és tanulságos terepgyakorlat lenne.

Az idén tovább nő a nyomás az Európai Unió külső határain

Brüsszel és az unió bevándorláspárti politikusai továbbra is azt állítják: a migrációs válság véget ért. Erről azonban az unió „előszobájában” várakozó több millió migránst elfelejtették tájékoztatni.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …