Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: Karácsony Gergely

415 cikk 1/42 oldal

A roncsderbi folytatódik

Karácsony Gergely zuglói polgármester a most aktivizált töredéknyi ellenzéki szavazó kevesebb mint felének voksaival lett Tarlós István egyik őszi kihívója.

Keménymag: Miért Dezse Balázs legyen a főpolgármester?

A Hír TV Keménymag című műsorának eheti adásában újabb részletek derültek ki az ellenzéki főpolgármester-jelölt előválasztásról. Emellett szó esett többek között a rejtélyes MTA kéjszobáról is.

Karácsony ellen szállna ringbe Tarlós István

„Hogy ne mondhassák, csak utólag mondom, ha nekem kellene ellenfelet választanom, valószínűleg Karácsonyt választanám a három közül” – közölte lapunkkal Tarlós István főpolgármester.

Közjogi kamu az előválasztás

A fővárosiak 97 és fél százalékát egyáltalán nem érdekli az előválasztásnak nevezett kutyakomédia, tehát nagyon úgy tűnik, kár volt az egészet megrendezni.

Egymásnak esett a finisben a DK és a szocialista párt

A DK elnökének korábbi, Karácsony Gergelyt támogató nyilatkozatait ollózták össze úgy, mintha Gyurcsány Ferenc jelenleg is mellette állna az ellenzéki főpolgármester-jelölti küzdelemben.

Tarlós Istvánt erősíti a fővárosi előválasztás

A tájékozatlanságukról és az inkompetenciájukról tanúskodó kijelentéseket tettek az ellenzéki előválasztás főpolgármester-jelöltjei az ATV-n közvetített vasárnapi vitájukon.
415 cikk 1/42 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.