Keresés
Magyar Nemzet
2019. április 25., csütörtök, Márk napja

Címke: Karácsony Gergely

322 cikk 1/33 oldal

Parkolópályán a zuglói Pillangó park

A hat és fél hektáros zuglói Pillangó park egyre problémásabb beruházásának legutóbbi, márciusi kibővítésével a zöldterület-fejlesztés főösszege elérte a bruttó 678 milliót.

Magyar megélhetési ellenzék

Gyurcsány az MSZP-ből való kiválása óta egyfolytában arra törekszik, hogy a szocialisták szavazóit megszerezze, s a balliberális oldal meghatározó tényezője legyen.

Önmagát cáfolta meg a baloldal jelöltje

Karácsony Gergely szerint nem is veszteséges a zuglói fizető parkolás, miközben egy hónappal korábban pont ő volt, aki mosta kezeit és hárította a felelősséget.

Stabil többség Tarlós mögött

A felmérés szerint a fővárosiak Tarlóst tartják leginkább alkalmasnak a város vezetésére, s a megkérdezettek 72 százaléka számít arra, hogy októberben újrázni is tud.

Keménymag: Az ellenzéknek egy éve gyakorlatilag mormota nap van

Egy évvel ezelőtt nyerte meg a Fidesz-KDNP pártszövetség egymás után harmadszor is kétharmados többséggel a parlamenti választásokat. A Hír TV Keménymagja felidézte a pártok vezetőinek akkori nyilatkozatait, és visszatekintettek az elmúlt évükre is. Dezse Balázs összegzése szerint „Az ellenzéknek egy éve gyakorlatilag mormota nap van.”
322 cikk 1/33 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.