Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 12., csütörtök, Gabriella napja

Címke: Karácsony Gergely

549 cikk 1/55 oldal

Garantálják a színház művészi szabadságát

Kettős mércével mér a főváros vezetése: felügyelőbizottsági vizsgálatot rendelt el az Újszínházat érintő állítólagos zaklatási ügyben, míg a Gothár-féle esetben engedékeny volt a jelenleg balliberális többségű Városháza.

A fővárosiak döntő többsége a Liget-projekt mellett áll

A tervek ismeretében a megkérdezett fővárosiak hetven százaléka támogatja a Liget Budapest projektet, a fejlesztések elfogadottsága pedig a fiatalok, családosok és a parkot övező belvárosi kerületekben kimagasló.

Karácsony drága ünnepsége

Több mint 28 és fél millió forint támogatást szavaztak meg a fővárosi képviselők november 27-én az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére október 23-án.

Évekig élhetünk még klímavészhelyzetben

Az álláskeresők ingyenes BKV-használatáról és az agglomerációs közlekedésről az állammal 2016-ban kötött szerződések meghosszabbításáról is szavazhat a Fővárosi Közgyűlés december 11-i rendes ülésén.

„Legyen új kórháza Budapestnek!”

Úgy tűnik, Budapest vezetése még nem döntötte el: a várost akarják szolgálni és építeni vagy a következő parlamenti választásokra készülve háborús övezetté akarják tenni a fővárost – értékelt Fürjes Balázs.
549 cikk 1/55 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …