Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: Karácsony Gergely

404 cikk 1/41 oldal

Itt járt „Európa” a budapesti kampányban

Több magyar ellenzéki politikus is részt vett egy találkozón a romkocsmák környékén, amelyet többek között a Vote4Budapest, illetve a Night Embassy of Budapest szervezett.

Győzelemre készültek az ellenzéki gyűlésen

A közös ellenzéki eredményvárón derűlátó volt minden résztvevő, Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt pedig már az eredmények ismeretében azt mondta, történelmi győzelmet arattak, visszavették a várost.

Nem a vég, a kezdet

A Fidesz egyértelműen az ország első számú pártja és a vidék vezető, összetartó ereje maradt, a térkép, csakúgy, mint a 2018-as parlamenti választásokon, narancssárgába borult.

Új korszak kezdődik a főváros életében

Csaknem egy évtizedes polgári építkezés után Budapestre visszatér a 2010 előtti balliberális kurzus. Karácsony Gergelyt a fővárosi szavazatok felével választották főpolgármesternek.

Boros Bánk Levente: A főpolgármester győzni fog

A Médianéző Kft. vezetője ugyan szoros versenyre számít Budapesten, de úgy gondolja, Tarlós Istvánnak vannak még tartalékai, és egy jó mozgósítással a regnáló főpolgármester győzni fog.
404 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …