Keresés
Magyar Nemzet
2019. február 19., kedd, Zsuzsanna napja

Címke: Karácsony Gergely

284 cikk 1/29 oldal

Szégyen nélkül

Karácsony is jobban tenné, ha eldobná maszkjait, visszamenne közvélemény-kutatónak, elemzőnek, ott aztán annyi sületlenséget hordhatna össze, amennyit csak akar.

Karácsony azt mondja, hibát követett el

Hétfőn a Mazsihisz, majd ugyanaznap Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnöke emelte fel a hangját Karácsony kijelentése, valamint a Jobbikkal alakuló baloldali összefogás ellen.

Lauder szerint elfogadhatatlan a Jobbik mentegetése

Aggodalmának adott hangot tegnap a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke amiatt, hogy a jelek szerint szövetséget fontolgat a Jobbikkal a magyar ellenzék több politikusa.

Csalók és gyűlölködők

A baloldali ellenzéknek nemcsak a rasszizmus elleni fellépése vált már rég hiteltelenné, hanem az összes többi is. A hiteltelenség pedig még nagyobb hiteltelenséget szül.

Aggályos adatkezelés a Párbeszédnél

A múlt heti előválasztást követően egyre többen jelezték: annak ellenére kaptak támogatást megköszönő levelet Karácsony Gergelytől, hogy nem is vettek részt a voksoláson.
284 cikk 1/29 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.