Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 21., szombat, Máté, Mirella napja

Címke: Kárpát-medence

245 cikk 1/25 oldal

A magyar virtus magával ragad mindenkit

Budapest Főváros idén első alkalommal képviseltette magát az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett Seoul Friendship Festival-on 2019-en.

Pályázatot hirdetett a Rákóczi Szövetség

Az idei ősszel is utazásra bátorítja a középiskolásokat a Rákóczi Szövetség azzal a céllal, hogy a diákok az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódva egy másik Kárpát-medencei ország magyar iskolájához látogassanak.

A keresztény szabadság országa

Szent István királyunk ezer évvel ezelőtt szilárd alapokra helyezte a magyar államot, hazánkat a keresztény Európa részévé tette.

Gyűlik a búza a Magyarok kenyeréhez

A 19 megyéből és 12 határon túli régióból gyűjtött adomány több mint 80 ezer anyaországi, valamint határon túl élő rászoruló gyermek egészséges táplálását biztosítja majd.

Kövér László divatba hozná a nagycsaládot

Az Országgyűlés elnöke kifejtette: olyan helyzetet kell előidézni, amelyben Magyarország és szomszédai kölcsönösen érdekeltek a másik sikerében.

A patrióta politika dicsérete

A nemzeti érdeken alapuló patrióta gazdaságpolitika célja Magyarország megerősítése, a hazai gazdasági szereplők, illetve a magyar emberek helyzetbe hozása.

A Lakitelek Népfőiskola karikatúra pályázatot hirdet

A Lakitelek Népfőiskola 2019-ben Karikatúra pályázatot hirdet, amelynek célja, hogy új teret és lehetőséget biztosítson a Kárpát-medencében élő 14 és 35 év közötti fiatal művészeknek, rajzolóknak a nagyközönség előtti megjelenésre, szakmai találkozóra, kiállításra.
245 cikk 1/25 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.