Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 9., csütörtök, Lukrécia napja
HÍR TV – CsörteEurópa rosszabbul teljesít, mint 30 éve.

Címke: keménymag

31 cikk 1/4 oldal

Kinek mije tintás a magyar közéletben?

Az a hír, hogy kékes-lilás volt Orbán Viktor tenyere – mint kiderült a tintától – feljebb kapott helyett az Index címlapján, mint az a cikk, amely az évértékelőn elhangzottakról számolt be.

Keménymag: Az ellenzék nem vitázik, hanem provokál

A Hír TV Keménymag című műsorának tegnapi adásában szó volt Karácsony Gergely első 100 napjáról, a Pécs Pride-ról, a gyöngyöspatai romaügyről és a börtönbizniszről.

Keménymag: A miniszterelnök tényleg feltörölte a padlót a gyerekekkel

A műsor elején Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Apáti Bence a Magyar Nemzet főmunkatársa és Dezse Balázs a PestiSrácok.hu újságírója, az ózdi fürdő, Janiczak Dávid ózdi jobbikos polgármester általi használatát igyekeztek rekonstruálni több-kevesebb sikerrel. Hiszen az már önmagában eléggé szokatlan jelenség, hogy egy polgármester húszezer forint összegért béreljen ki egy teljes fürdőt, nem mellesleg nyitvatartási időben.

Keménymag: Utaznak a jobboldali nőkre a baloldalon

Ha megnézzük az elmúlt hetek és hónapok eseményeit, feltűnő, hogy az ellenzéki oldal és az ellenzéki sajtó valamiért a jobboldali hölgyekre kezdett el vadászni – hangzott el a Hír TV műsorában.

Keménymag: Ellenzéki taktika

A baloldal rátelepedett a klímaváltozás ügyére, amivel tulajdonképpen csak látványpolitizálnak, míg a jobboldali kormányok cselekszenek – vélekedtek a Hír TV műsorában.
31 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …