Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: kiállítás

331 cikk 1/34 oldal

A test és a lélek örök titkai

A test, valamint a testábrázolás problematikája a képzőművészet egyik örök témája, hiszen a test mibenlétét, megragadhatóságát kutató kíváncsiság kezdettől fogva ott munkál a művészekben.

Maradj otthon művészet

A Covid 19 nem kizárólag a színházak, hangversenytermek, klubok, mozik működését lehetetlenítette el, de a képtárak, galériák, múzeumok, s egyéb kiállítóhelyek ajtajára is lakatot parancsolt.

Zárt tér

Az olaszországi erkélyeken éneklő lelkes amatőrök videói mellett egyre több helyszín és előadó teszi át székhelyét a digitális világba, és nyújt online alternatívákat.

Realizmus és befejezetlenség

Ámmer Gergő fiatal kora dacára mind elismertebb szobrász: szerepel a II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon műcsarnokbeli kiállításán.

Ritkulnak a rendezvények

Hazánknak is a koronavírus elterjedésének megfékezéséért kell példátlan összefogást mutatnia, mert nem csupán az egészségünk, a gazdaságunk is új kihívások előtt áll.

Mit lát az ember, mit a gép?

A Képzelt kamerák című kiállításon a velencei képzőművészeti biennálén bemutatott anyagot március 29-ig a Ludwig Múzeum – Kortárs Képzőművészeti Múzeumban láthatjuk.

A legbrazilabb magyar Budapesten

Thomaz Farkas első átfogó magyarországi tárlata ma 18 órakor nyílik meg A fény ritmusa címmel a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban.

Először láthatók idehaza Thomaz Farkas alkotásai

A Capa Központban keddtől látható A fény ritmusa című tárlat válogatást nyújt a művész negyvenes és ötvenes évek végén készült fotográfiáiból, valamint bemutatja az ugyanebben az időszakban készült legfontosabb dokumentumfilmjeit is.
331 cikk 1/34 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …