Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 17., szombat, Jácint napja

Címke: kiállítás

853 cikk 1/86 oldal

Árnyékvető

Összességében puritán visszafogottság és igényesség jellemzi a tárlatot, egyedül a kiállítás címe tűnik elhibázottnak. A remekművek azonban kárpótolnak érte.

Igazi dacos magyar

A Kieselbach Galériában tegnap megnyitott tárlat és bemutatott monográfia arra vállalkozik, hogy Nagy Istvánt végre a legnagyobbak közé emelje.

Lázálom

A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáit mutatja be a Magyar Nemzeti Galéria a párizsi Pompidou Központtal közösen szervezett kiállításán.

A Közlekedési Múzeum új épületéhez készült látványtervekből nyílt kiállítás Budapesten

A Közlekedési Múzeum új épületére kiírt nemzetközi építészeti tervpályázatra készült látványtervekből nyílt kiállítás szerdán Budapesten a Ganz Ábrahám Öntödei gyűjteményben, ahol a 13 döntős pályamű mellett az új épületnek otthont adó Északi Járműjavító és a múzeum történetével is megismerkedhetnek az érdeklődők.
853 cikk 1/86 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.