Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 23., vasárnap, Alfréd napja

Címke: kiállítás

319 cikk 1/32 oldal

Sokarcú istenvilág

A Szépművészeti Múzeum egyiptomi kiállítása tagadhatatlanul a nagyközönség egyik időtálló kedvence (a krokodilmúmia mély nyomot hagy mindenkiben).

Február 27-én nyílik az Utazás 2020 kiállítás

Az idén február 27. és március 1. között rendezik meg az ország és a régió legjelentősebb nemzetközi turisztikai seregszemléjét, az Utazás 2020 kiállítást, a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 40 ország több mint 250 kiállítója várja az érdeklődőket 20 ezer négyzetméteren – jelentette be Tihanyi Klára, a főszervező Hungexpo Zrt. stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Budapesten.

Sikkes cívisek a Déri Múzeumban

A tárlat döntően a páratlan szépségű iparművészeti gyűjtemény műtárgyaiból áll, amelyeket a fotótár, a történeti osztály és a képzőművészeti gyűjtemény becses, restaurált darabjai egészítenek ki.

Indiának udvarolnak a fegyvergyártók

Minthogy India az egyéb ágazatok mellett védelmi képességei fejlesztését is meghirdette, nagy a fegyverpiaci tülekedés Újdelhi kegyeinek az elnyeréséért.
319 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …