Keresés
Magyar Nemzet
2021. február 25., csütörtök, Géza napja
HÍR TV – CSÖRTENiedermüller, az elefánt a porcelánboltban.

Címke: Kis Péter András

10 cikk 1/1 oldal

Ömlenek az SMS-ek az adóhivatalhoz

Az adóhivatal idén is több millió magánszemélynek készített adóbevallási tervezetet. A dokumentumok már megnézhetők az internetes adóbevallási felületen.

Az adókedvezmény nem vész el

Ebben az esztendőben is kiállít személyi jövedelemadó-bevallási tervezetet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mindenkinek, akiről kifizetői, munkáltatói adat áll a hatóság rendelkezésére.

Erdőn-mezőn milliárdos érték lapul

A szabadidejükben az erdőt, mezőt járó magánszemélyek az államot is bevételhez juttatták, a hivatalos felvásárlók az átvett portéka után 66 millió forint közterhet fizettek be a közkasszának.

Az autóversenyt idén sem hagyja ki az adóhatóság

A héten a Hungaroringen és a környező településeken tartanak ellenőrzéseket, hatósági érdeklődésre számíthatnak többek között a helyi vendéglátósok és szállásadók.

Húsvétozik az adóhivatal

A hatóság emberei a napokban azokat a kereskedőket ellenőrzik kiemelten, amelyek az ünnephez szükséges élelmiszereket és más árucikkeket kínálják a vásárlóknak.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …