Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: költségvetés

204 cikk 1/21 oldal

Az EU-büdzsét is visszaveti a járvány

Az Ursula von der Leyen bizottsági elnök vezette testület már annak fényé­ben dolgozik a büdzsétervezeten, hogy a koronavírus várhatóan a 2009-es recessziónál is mélyebb nyomot hagy maga után.

Folyamatban a költségvetés áttervezése

A gazdaságvédelmi lépések megkövetelik, hogy a pénzügyi fedezetet biztosító költségvetésnek is lennie kell – mondta Varga Mihály.

Emelkedtek az adóbevételek

A gazdaság növekvő teljesítményének köszönhetően az előző évihez képest – az adócsökkentések ellenére is – jelentősen emelkedtek a költségvetésbe február végéig érkezett adóbevételek.

Folytatódó állóháború Nagykanizsán

A zalai megyei jogú városban Balogh László Fidesz–KDNP-s polgármester szerint az hozhat változást, ha a kormányhivatal végre kijelöl egy alpolgármestert.

Magukra költenek a balliberálisok

A részvételi költségvetés ígérete ellenére inkább elvételi költségvetés készült Egerben – közölte Oroján Sándor, a Fidesz–KDNP helyi frakcióvezetője.
204 cikk 1/21 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …