Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 22., szombat, Gerzson napja

Címke: kommunikáció

11 cikk 1/2 oldal

Függőséget válthat ki a technológia

A családban, iskolában beszélni kell arról, hogy a különböző eszközöket – például az okostelefonokat – mikor, hogyan illik használni.

Közlekedni annyi, mint kommunikálni

A jövő közlekedését, ha igaz, az egymással és az úttal kommunikáló önvezető járművek uralják majd. Mert a jó közlekedő inkább ilyen: folyton figyel és kommunikál.

A telefon őrültjei és áldozatai

Soha az emberiség története során nem kerültünk olyan szoros, általános, tömeges, folyamatos és intenzív függésbe tárgytól, mint a harmadik évezredben az okostelefontól

Kampányválság a szocialistáknál

Sorozatos kommunikációs hibák, rossz stratégiai döntések és otromba kiszólások jellemezték az MSZP eddigi kampányát, amely az EP-választás előtt napokra gyakorlatilag összeomlott.

Magyarország válaszol a migrációs válságra

Áthidalhatatlan szakadék tátong a migrációt ellenző és azt támogató erők között, miközben a diskurzust még mindig a liberális panelek uralják — mondták nemzetközi és magyar kutatók, politikusok.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …