Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 6., hétfő, Csaba napja
HÍR TV – Bayer show:Az első csatát megnyertük, a háborút még nem

Címke: Kongói Demokratikus Köztársaság

14 cikk 1/2 oldal

Több tucat civilt gyilkoltak le Kongóban

Feltételezhetően iszlamista szélsőségesek lemészároltak több mint harminc lakost a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti vidékén lévő falvakban – közölték helyi tisztségviselők és civil megfigyelők szerdán.

Az ebola is éledezik a háborúskodás idején

Nyugalomra szólított fel az ENSZ a Kongói Demokratikus Köztársaság északkeleti részén tapasztalt erőszak miatt. Beni városában a helybéliek felgyújtották a polgármesteri hivatalt és összecsaptak a rendőrökkel.

Beomlott az aranybánya, sokan meghaltak

Legalább 21 ember meghalt, miután beomlott egy aranybánya a Kongói Demokratikus Köztársaságban – közölte egy helyi tisztségviselő csütörtökön.

Első számú közellenség

Az ebola megint pusztít Afrikában, a földrész középső részén kétezerhez közelít az áldozatok száma. Ez a halálos járvány 1976 óta tizedjére tért vissza a „szülőföldjére”.

Sokan meghaltak egy kongói bányaomlásban

Beomlott egy bánya a Kongói Demokratikus Köztársaság délkeleti részén, a halálos áldozatok száma hírügynökségi jelentések szerint legalább harminchat – közölték helyi kormányzati források csütörtökön.
14 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …