Keresés
Magyar Nemzet
2021. április 14., szerda, Tibor napja
HÍR TV – KEMÉNYMAGKarácsony megint olyat mutat, amihez nem ért.

Címke: kultúrházak éjjel-nappal

12 cikk 1/2 oldal

Értéket adni, közösséget teremteni mindennap

A Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozat változatos és értékes programjai idén ismét egy teljes hétvégén át várják az érdeklődőket országszerte több száz kulturális központban és művelődési házban.

Fekete Péter: Kellenek a közösségek

A valahová tartozás kerül előtérbe a Kultúrházak éjjel-nappal hétvégéjén is, 400 helyszín több mint ezer programján. Az eseménysorozatot 14. alkalommal szervezték meg – mondta az államtitkár.

Örömmel szerzett tudás

Több száz kulturális központban, köztük nyolc határon túli településen várják idén is a hétköznapok kulturális értékei iránt érdeklődőket.

Megnyílt a Kultúrházak éjjel-nappal rendezvénysorozata

Megkezdődött pénteken a Kultúrházak éjjel-nappal idei rendezvénysorozata, amelynek keretében több száz magyarországi és nyolc külföldi helyszínen várják programokkal a hétvégén az érdeklődőket.

Ma kezdődik a Kultúrházak éjjel-nappal sorozat

Ma kezdődik és vasárnapig tart a Kultúrházak éjjel-nappal programsorozat, amelyet több száz helyszínen rendeznek meg Magyarországon és nyolc külföldi helyszínen.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …