Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Civil kör:Balliberális össztűz

Címke: kúria

68 cikk 1/7 oldal

Kitűzték a tárgyalást a százmilliós gyöngyöspatai ügyben

A Debreceni Ítélőtábla korábban úgy ítélkezett, hogy jogellenes elkülönítéssel az alperesek, így a helyi önkormányzat megsértették a tanulók egyenlő bánásmódhoz való jogát, vagyis a személyiségi jogaikat.

Fellebbezett az ügyészség a Szeviép-perben

A fellebbezés szerint a Szegedi Járásbíróság felvette a szükséges bizonyítást, megalapozott tényállás alapján az ügyészség indítványával egyezően döntött a vádlottak bűnösségéről.

Vesztettek a csaló egyenruhások

A büntetőeljárásokat többek között munkaügyi perek követték, majd a Kúria is elvi határozatot hozott. Ezt erősítette meg most az Alkotmánybíróság.

Harmadfokon tárgyalják a Szeviép-pert

A Pécsi Ítélőtáblát jelölte ki a botrányos ügy harmadfokú eljárására a Kúria, amely a bírák elfogultsági bejelentése után az ügy elbírálásából a Szegedi Ítélőtáblát kizárta.

Sorra szabadulhatnak az elítélt gyilkosok

Ugyanaz a szombathelyi bíró engedte ki a győri gyermekgyilkosság elkövetőjét, aki másfél évvel ezelőtt feltételesen szabadlábra bocsátotta a Marian Cozma meggyilkolása miatt elítélt Sztojka Ivánt.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …