Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 23., szerda, Gyöngyi napja

Címke: Kvóta

18 cikk 1/2 oldal

Hamvába holt kvótaalku

Egyértelművé vált, hogy a tagállamok többsége hallani sem akar a kontinensre illegálisan érkező bevándorlók kvóta szerinti szétosztásáról.

Nem sokat ér a kvótaalku

A nyilatkozat már a legelején nyomatékosítja, hogy a megállapodásban foglaltak csupán „ideiglenes” megoldásként szolgálnak a földközi-tengeri krízis kezelésére.

Újraindították a kvótavitát

Négy uniós tagállam tett újabb kísérletet arra, hogy megoldja az Euró­pába érkező bevándorlók elosztásának évek óta húzódó kérdését. Málta, Olaszország, Németország és Franciaország egy szükségmegoldásban állapodott meg.

Uniós mutatvány

A kvóták halottak. Nincs jobb tervünk. Éljenek a kvóták! – állapította meg a német, a francia, az olasz és a máltai miniszter. Dolguk végeztével megveregették egymás vállát.

Büntetéssel fenyegeti hazánkat az olasz kormány

Visszautasította a magyar kormány fenntartásait Róma migrációs döntéseivel kapcsolatban a baloldali fordulatot vett olasz kormány frissen kinevezett külügyminisztere, Luigi Di Maio.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …