Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 24., szombat, Bertalan napja

Címke: Laura Codruta Kövesi

10 cikk 1/1 oldal

Románia előttünk jár

Az amerikai katonák használta gyereklányok nem fogják megkapni soha azt az elégtételt, ami járna nekik. A Kövesik és a Basescuk nem fognak ráérni ilyen csip-csup ügyekre.

Felügyelet alá került Kövesi

Hatósági felügyelet alá helyezték Romániában Laura Codruta Kövesit, az Európai Parlament által az uniós főügyészség élére javasolt volt korrupcióellenes főügyészt.

Az ítélet szerint nem követett el fegyelmi vétséget Laura Codruta Kövesi

Két fegyelmi eljárásban is jogerősen felmentette hétfőn a román legfelsőbb bíróság Laura Codruta Kövesi volt korrupcióellenes (DNA) főügyészt, aki ellen Romániában több ügyben is eljárás indult, amióta kiderült, hogy esélyesként pályázik az európai főügyészi tisztségre.

Romániában vitatott a volt román korrupcióellenes ügyész uniós kinevezése

Romániában vitatják a román korrupcióellenes ügyészség (DNA) volt vezetőjének európai főügyésszé történő kinevezését, mert az elmúlt években „eltorzult” a DNA tevékenysége – jelentette ki a Külügyi és Külgazdasági Intézet szakértője az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Codruta Kövesivel üzen Brüsszel?

Laura Codruta Kövesi, a román korrupcióellenes ügyészség (DNA) tavaly nyáron felmentett volt vezetője a legesélyesebb az európai főügyészi posztra.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.