Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 19., szombat, Nándor napja

Címke: lemondott

15 cikk 1/2 oldal

Lemondott Fodor Gábor

A leköszönő elnök szerint az új ellenzéki együttműködésben olyan vezetőre van szüksége a liberális politikai közösségnek, akit nem terhelnek az elmúlt évek vitái.

Megbukott a római kabinet

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedden délután bejelentette, hogy véget ért a tavaly óta tartó koalíciós kormányzás, és este benyújtotta lemondását az államfőnek.

Bejelentette lemondását az olasz miniszterelnök

A római parlament felsőházában elmondott beszédében Giuseppe Conte súlyos és terhes következményekkel járó lépésnek nevezte a kormánypárti Liga bizalmatlansági indítványát.

Lemondott a karcagi rendőrkapitány

Lemondott kapitányságvezetői tisztségéről Teleki Zoltán, Karcag rendőrkapitánya – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerda reggel a police.hu oldalon.

Lemondott a mexikói migrációs hivatal elnöke

Lemondott tisztéről pénteken a mexikói bevándorlási hivatal elnöke, Tonatiuh Guillén, akit azonnal pótoltak: helyét az ország börtönigazgatója veszi át.

Vezéráldozat a jobboldalon

„A jobboldalnak újjá kell épülnie, és én nem akarok ennek akadálya lenni, semmi áron sem” – mondta a lemondott elnök.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …