Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 19., szerda, Zsuzsanna napja

Címke: liberálisok

68 cikk 1/7 oldal

A munkás már jobbra szavaz

Miközben a baloldal kulturálisan és értékválasztásában egyre liberálisabbá válik, a globalizáció, a bevándorlás és a gazdasági válság hatásai miatt kiábrándult munkásosztály a jobboldalnál talál menedéket.

Több befolyást adnának a Soros-szervezeteknek

Az Európai Parlament liberális csoportja – amelynek a Momentum is tagja – közzétette migrációs csomagját, amelynek több pontja igen ismerős – mondta a Fidesz-frakció szóvivője.

Liberális segítséggel dübörög a börtönbiznisz

A Soros-hálózathoz köthető radikális jogvédők által indított eljárások miatt az államnak komoly bűnözőket kell kártalanítania, ez pedig eddig tízmilliárd forintot emésztett fel.

Ráfizethet a Momentum a külön állított listára

Bár Soros, Macron és egyéb külföldi liberális körök már letették a garast a Momentum vagy a Gyurcsány-párt mellett, az utolsó pillanatban is történhetnek meglepetések.

Önhitt és gőgös moralisták

A világ rendjében nem az emberi ész áll az első helyen, mert az csupán eszköz a világ törvényeinek a megértésében. Ráadásul nem is az egyetlen eszköz.
68 cikk 1/7 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …