Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 24., péntek, Timót napja

Címke: Liga

53 cikk 1/6 oldal

Salvini kitart álláspontja mellett, vállalja a bíróságot

A Liga szenátorai a mentelmi bizottság ülésén igent mondtak vezetőjük, Salvini mentelmi jogának megvonására, miután a párt vezetője bejelentette, hogy bíróság elé akar állni egy tavalyi migránsügyben.

Kettészakad Velence?

Holnap népszavazást tartanak Velencében arról, hogy az UNESCO világörökségének részét képező városrész leváljon-e a szárazföldi Mestréről, amellyel 1926 óta közös települést alkot.

Erős határvédelmet akar Matteo Salvini Ligája

Brüsszelnek meg kell értenie, nem engedhetjük meg magunknak, hogy a határainkon bárki is beszivárogjon ellenőrzés nélkül – fogalmazott Marco Dreosto olasz EP-képviselő.

Matteo Salvinire kacsingat a néppárt?

Furcsa szövetségről, az Európai Néppárt és az olasz Liga lehetséges együttműködéséről cikkeztek. A Salvinivel való összefogást Orbán Viktor az európai parlamenti választások előtt sürgette.

Szakértő: Az olasz Liga kompetens és hozzáértő

Ezzel szemben a jelenlegi olasz kormánynak nincs olyan társadalom- és gazdaságpolitikai elképelése, amely megoldást nyújtana az olasz gazdaság régóta tartó lassulására, a munkanélküliségre és a migrációra.
53 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …