Keresés
Magyar Nemzet
2020. június 2., kedd, Kármen, Anita napja
HÍR TV – Sajtóklub:A többség nem emésztette meg ezt a rettenetet

Címke: liget-projekt

22 cikk 1/3 oldal

A világ közparkjai tele vannak múzeumokkal

A főpolgármester szemmel láthatóan összetéveszti a nemzeti parkok, (ős)erdők, netán dzsungelek kritériumait egy városi közpark elvárható tulajdonságaival.

Megakasztották a Liget Budapest Projektet Karácsonyék

Változtatási tilalmat rendelt el az érintett városligeti területre a Fővárosi Közgyűlés. A főpolgármester javaslatát 18 igen szavazattal, 14 nem ellenében, egy tartózkodás mellett fogadták el.

Karácsonyék kiáshatják a csatabárdot

Ma dönt a Fővárosi Közgyűlés Budapest 2020-as költségvetéséről és a Városliget területére vonatkozó változtatási tilalom bevezetéséről.

Ködbe vész a biodóm jövője

A tervek szerint jövő év végén vehette volna birtokba a közönség a Liget-projekt egyik legnagyobb szabású, különleges zöldfejlesztését, a Fővárosi Állat- és Növénykert területén elhelyezkedő biodómot.

Baán: Nincs B terv az új Nemzeti Galéria helyett

A Liget-projekt tervei túl erősek és jók ahhoz, hogy változtassunk rajtuk, és sok érv szól amellett, hogy a galériát is a Városligetben kell megépíteni, nem pedig másik helyszínen – mondta a miniszteri biztos.

Csörte: Vezetőcserék a fővárosban

Még mindig kérdés, mi lesz a budapesti fejlesztésekkel, mivel mások az elképzelései a kormánynak és a fővárosnak. Közben a budapesti cégek vezetőinek egy részét már lecserélte Karácsony Gergely.

Akár már bontana is a főváros a ligetben

A kabinet két kórházat akar fejleszteni Budán: a Dél-budai Centrumkórház felépítése mellett a Szent János-kórházat szeretné centrumkórházzá alakítani – jelentette ki a Hegyvidék polgármestere.

A legjobb nemzetközi középület lett a Magyar Zene Háza

Ez is visszaigazolja, hogy a Liget Budapest Projekt, Európa legnagyobb kulturális városfejlesztése, nemcsak a Ligetre lesz pozitív hatással, hanem Budapest és Magyarország nemzetközi megítélésére is.
22 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …