Keresés
Magyar Nemzet
2019. június 27., csütörtök, László napja

Címke: liu shaolin sándor

84 cikk 1/9 oldal

Japán fellélegzett, Debrecen révbe ért

A Nemzetközi Korcsolyázószövetség döntéshozói a vb előtt kijelölték a 2020-as rövid pályás gyorskorcsolya Eb házigazdáját, és eszerint jövőre Debrecen rendezheti meg a kontinensbajnokságot.

Bocsánatkérést vár az FTC a 444.hu-tól

Megdöbbentőnek tartja a Ferencváros Torna Club, hogy a portál „kínai vendégmunkásnak” nevezte az egyesület olimpiai bajnok versenyzőjét Liu Shaolin Sándort.

A lökött kínai vendégmunkás

Igen, kitalálták: Liu Shaolin Sándorról beszéltek így. Egészen pontosan Uj Péter főszerkesztő. Majd kifejtette megfogalmazását kifogásoló, felháborodott olvasók nem egyebek, mint trollok.

Rossz viccek, de jó csattanó

Azt nem mondhatjuk, hogy minden jó (sőt!), de a vége mégiscsak az lett: a rövid pályás gyorskorcsolyázók szófiai világbajnokságán férfiváltónk tartalékos összeállításban harmadikként zárt.

Alaposan fel kell kötni a gatyát!

Jó néhány példát láttunk már az elmúlt években arra, hogy a két testvér milyen tökéletes összhangban tudja segíteni egymást, ha azonos futamba kerülnek.
84 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.