Keresés
Magyar Nemzet
2021. június 21., hétfő, Alajos, Leila napja
HÍR TV - BAYER SHOWGyurcsány valóban egy veszélyes játékos.

Címke: Madrid

41 cikk 1/5 oldal

Megtartják‌ ‌az‌ ‌LMBTQ-felvonulást‌ ‌Madridban‌ ‌

Tovább gyűrűzik a dán kémbotrány; Hatalmas jogdíjjal közvetíthetik az EB-t a belga sörözők. Kettős diszkrimináció vádjával nyert pert a muszlim asszony Brüsszelben; Az eddigiektől eltérő LMBTQ demonstrációt szerveznek Madridban.

Elkészült a terrorizmus elleni törvénytervezet Franciaországban

Pedofil volt a francia rendőrnőt meggyilkoló terrorista; Madrid a szükségállapot után is korlátozná a szabad mozgást. Egy amerikai műsorvezető élő adásban rontotta el transznemű vendége nemét; A francia törvénytervezet minden terrorizmushoz köthető összejövetelt betiltana.

Homoszexuális fesztivált szerveznek Brightonban

A járványügyi adatok meghamisításával vádolja a kormány Madridot; párizsi fiatalok ételfutárnak öltözve szegik meg a kijárási tilalmat. Belgiumban ingyenes pszichológiai kezelést kapnak az egyéni vállalkozók; nyárra tervezik a Brightoni Medvék LMBTQ-fesztivált.

Geopolitikai háborúnak nevezte a vakcinabeszerzést az olasz politikus

Nem toloncolják ki a gyereket zaklató migránst Svédországból; videón az állatkínzás egy madridi laboratóriumban. A járványhelyzet csökkentette a rabok drogproblémáit Finnországban; igazságtalannak ítélte a vakcinaelosztást az olasz gazdaságfejlesztési miniszter.
41 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége