Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 23., hétfő, Tekla napja

Címke: Madrid

92 cikk 1/10 oldal

Nagy áradásokat okozott a szélsőséges időjárás Spanyolországban

Jelentős mennyiségű jégeső hullott a Madrid közelében található Arganda del Reyben hétfő este, a szélsőséges időjárás miatt folyóként hömpölygött a víz az utcákon, és zavar keletkezett a közlekedésben – írta honlapján a CNews francia hírcsatorna.

Áprilisban győzött, most bukhat Sánchez

Bár közel három hónapja választott Spanyolország új parlamentet, a politikai patthelyzetet azóta sem sikerült megoldania a szocialista Pedro Sánchez ügyvezető kormányfőnek.

Kolumbusz a kiindulópont

Bajnokok Ligájában jön a másik angol házidöntő, a Liverpool és a Tottenham szombati összecsapása a legrangosabb európai futballtrófeáért a madridi Wanda Metropolitanóban.

A spanyol nemzet egysége a tét

Az elmúlt hónapokban egyszer a jobb-, máskor pedig a baloldal felé billent a mérleg, ám jelenleg egyik pártszövetségnek sincs meg a megfelelő többsége ahhoz, hogy kormányt alakítson.

A madridi terrorra emlékeztek a spanyolok

A támadásban 192-en vesztették életüket, több mint 1800 ember megsebesült. A legutolsó áldozat 2014-ben vesztette élet, miután 10 évig kómában feküdt.
92 cikk 1/10 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.