Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 10., péntek, Zsolt napja
HÍR TV - Credo:Soha nem tanulunk a történelemből

Címke: Magyar György

13 cikk 1/2 oldal

Sztárprókátor

Magyar György a minap börtönnel fenyegette meg Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, amikor kollégánk a börtönbiznisszel szembesítette.

Egy kanyit se a bűnözőknek!

A témában mindenki elmondhatja véleményét a rövidesen elinduló nemzeti konzultáció során, amelynek eredményét a kormányzati közlés szerint ahhoz igazított törvényalkotás követ.

Egy szórakozott prókátor

Magyar György sztárügyvéd és vízművek-igazgatótanácsi tag egy múlt heti tévébeszélgetésen azt mondta, ő már évek óta nem foglalkozik börtönkártérítési ügyekkel.

Magyar György irodájának félmilliárdot fizettek ki

Magyar György egy múltheti tévés beszélgetésben azt állította, hogy már évek óta nem foglalkoznak börtönkártérítési ügyekkel, és börtönbizniszről pedig nem is tud.

Magyar György börtönbiznisze

Nézzük, mi van azzal a Magyar Györggyel, aki 2018-ban még az MSZP–Párbeszéd közös jelöltjeként indult Siófok 4-es számú választókerületében, ám nem választották meg.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …