Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 21., péntek, Eleonóra napja

Címke: Magyar Kézilabda Szövetség

11 cikk 1/2 oldal

Hagyományteremtő szándék

Alig pár nappal a svéd-norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság vége után kampányindító rendezvényt tartott Budapesten a 2022-es férfikézilabda Eb hazai szervezőbizottsága.

Országos akadémiai rendszer épül ki kézilabdában

Megújul az elitképzés a magyar kézilabdasportban, hat helyszínen jönnek létre akkreditált akadémiák idén, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) emellett akadémiai alközpontok kiépítését is tervezi a jövőben.

Rasmussen belebukott a vb-kudarcba

A Magyar Kézilabda-szövetség tegnap maratoni hosszúságú elnökségi ülést tartott, amelynek végén menesztette posztjáról a dán szakembert.

Csak az olimpiai selejtező a biztos

A svéd siker „tükörfordításban” magyar reményt jelent: Kim Rasmussen társulata részt vehet a jövő márciusi olimpiai selejtezőtornán, ahol két ellenfele már ismert: Kína és Szerbia.

Vezetőként is egyre feljebb

Fontos pozíciót kapott a a Magyar Kézilabda-szövetségben Nagy László: a pályafutását e nyáron valószínűleg lezáró játékost a férfiszakágért felelős alelnöknek választották.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …