Keresés
Magyar Nemzet
2020. július 13., hétfő, Jenő napja
HÍR TV – CIVIL KÖRSzerbiával lehetne bővíteni a V4-eket.

Címke: Magyar Posta Zrt.

17 cikk 1/2 oldal

Karácsonyi hangulat a postán

Minden évben jellemző a húsvét előtti tavaszi zsongás a csomaglogisztikában, de a mostani helyzet más.

Uniós irányelv felülvizsgálatát kéri a kormány

Bártfai-Mager Andrea annak érdekében írt levelet, hogy az egyetemes postai szolgáltatóknak garantálható legyen a feladataik ellátásához szükséges teljes körű kompenzáció.

Kívül maradnak a házalók

Sokan fognak gyanút, ha egy közműszolgáltató képviseletében meglepetéssze­rűen, egyenruha és igazolvány nélkül próbálnak bejutni a lakásukba.

E-személyivel is átvehető a levél

A Magyar Posta Zrt. megérkezett a XXI. századba, az elektronikus kézbesítő rendszer bevezetése új korszakot jelent a postai szolgáltatások körében – jelentette ki Bártfai-Mager Andrea.

Eltűnnek az újságok több postáról

Modernizálni és racionalizálni kívánja szolgáltatásait és termékeit a Magyar Posta Zrt., így a hírlapárusításból származó veszteséget is megszüntetné, illetve minimalizálná.

Újragondolja feladatait a posta

Világszerte megújulási kényszerbe hozta a nemzeti postákat a logisztikai iparág átalakulása, amit az új ügyféligények generáltak. A Magyar Posta ezért a logisztikai infrastruktúra megújítását tűzte ki célul.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …