Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 22., szerda, Vince, Artúr napja

Címke: Magyar Posta Zrt.

12 cikk 1/2 oldal

E-személyivel is átvehető a levél

A Magyar Posta Zrt. megérkezett a XXI. századba, az elektronikus kézbesítő rendszer bevezetése új korszakot jelent a postai szolgáltatások körében – jelentette ki Bártfai-Mager Andrea.

Eltűnnek az újságok több postáról

Modernizálni és racionalizálni kívánja szolgáltatásait és termékeit a Magyar Posta Zrt., így a hírlapárusításból származó veszteséget is megszüntetné, illetve minimalizálná.

Újragondolja feladatait a posta

Világszerte megújulási kényszerbe hozta a nemzeti postákat a logisztikai iparág átalakulása, amit az új ügyféligények generáltak. A Magyar Posta ezért a logisztikai infrastruktúra megújítását tűzte ki célul.

Tavaszi csomagözön a postán

A csomagforgalom az év egészét nézve karácsony előtt ugrik meg nagyobb mértékben, de az elmúlt években tavasszal is látható volt kisebb felfutás.

Még mindig van igény a táviratokra

A törvény már nem kötelezi a Magyar Posta Zrt.-t a táviratküldő szolgáltatás fenntartására, mégis van rá lehetőség Magyarországon, ahogyan egyes távközlési vállalatoknál is.

Rekorder lehet az idei TeSzedd! akció

Csaknem 240 ezer önkéntessel az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi programja lehet az idei TeSzedd! — Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési akció.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …