Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: Magyar Posta Zrt.

36 cikk 1/4 oldal

Tavaszi csomagözön a postán

A csomagforgalom az év egészét nézve karácsony előtt ugrik meg nagyobb mértékben, de az elmúlt években tavasszal is látható volt kisebb felfutás.

Még mindig van igény a táviratokra

A törvény már nem kötelezi a Magyar Posta Zrt.-t a táviratküldő szolgáltatás fenntartására, mégis van rá lehetőség Magyarországon, ahogyan egyes távközlési vállalatoknál is.

Rekorder lehet az idei TeSzedd! akció

Csaknem 240 ezer önkéntessel az elmúlt évek legsikeresebb környezetvédelmi programja lehet az idei TeSzedd! — Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtési akció.

Március végén tartják a 8. TeSzedd!-et

Március 3-án éjfélig lehet regisztrálni a nyolcadik, egyben az eddigi leghosszabb TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért! hulladékgyűjtő akció-­ra.

Nem támogathatja az állam a postát

Az európai uniós szabályozás kizárja annak a lehetőségét, hogy az állam bármilyen támogatást nyújthasson a bérfejlesztéshez a Magyar Posta Zrt. számára.
36 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.