Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja

Címke: magyar siker

17 cikk 1/2 oldal

Bronzérmet szerzett a férfi puskás csapat

A Pekler Zalán, Péni István, Sidi Péter összetételű magyar csapat bronzérmet nyert az 50 méter puska 3x40 lövéses versenyszámban az olimpiai kvalifikációs sportlövő Európa-bajnokság pénteki napján.

Lőrincz Tamás aranyérmes

Lőrincz Tamás hétfőn üzbég, ukrán, litván, végül kazah rivális legyőzésével jutott döntőbe, melyben a svéd Alex Bjurberg Kessidisszel csapott össze és technikai tussal győzött.

Magyar tini verte az olimpiai bajnokot a vívó-vb-n

Válogatottunk legfiatalabb tagja, Muhari Eszter, a selejtezőcsoportjában mind a hat asszóját megnyerte, legyőzte a londoni olimpiai bajnokot, és a harmadik legjobb mutatóval zárt a 172 induló között.

Párbajhős lett a páriából

A bravúros szerepléssel bronzérmet szerző együttesünkből (Rédli András, Siklósi Gergely, Berta Dániel, Koch Máté) éppen a „pária” Berta Dániel vívott a legjobban.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …