A húsz legfontosabb kortárs divatmárka közé választották a magyar Aeront

A Vogue húsz olyan kortárs divatmárkát sorakoztatott fel összeállításában, amelyeket feltétlenül ismerni, termékeiket pedig viselni kell – írja az Origo. A mérvadó válogatásban ott van az Aeron, a különleges tervezési és gyártási megoldásokkal előállított kötöttáruiról, bőrdarabjairól ismert budapesti márka, mely a hagyományos dizájnt és a kézi előállítás előnyeit ötvözi a legújabb fenntarthatósági és hulladékcsökkentési gyakorlatokkal.

Forrás: Origo.hu2022. 11. 14. 16:00
null
Budapest, 2022. szeptember 4. Az Aeron kollekciójának bemutatója a VIII. Budapest Central European Fashion Week második napján a Szépmûvészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-én. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Nanushka után újabb magyar divatmárkára figyel a szakma, méghozzá a nemzetközi színtéren. A Vouge megkerülhetetlen kortárs márkái között megjelenő Aeron célja, hogy munkáival a hagyományos, magas értéket képviselő egyedi, lényegében kézműves technológiákat vegyítse a modern tervezési technológiákkal, a modern nők igényeinek kiszolgálálásra. 

A mérvadó összeállításban az Aeron azon márkák társaságában szerepel – például a LVIR, a Loulou Studio vagy a Toteme –, melyek stílustudatos női vásárlókat szólítanak meg különleges ruházati termékeikkel.

Az Áron Eszter alapította, budapesti székhelyű márka kínálatában így meghatározók a kötöttárutermékek, melyek kategóriájukban kimagasló minőséget képviselnek.

A vállalkozás koncepciójában az állandó fejlődést helyzi előbbre a radikális, hirtelen változások helyett („sustained evolution over radical revolution”), vagyis az újdonságok egyszerre lesznek újszerűek és ismerősök azoknak, akik ismerik a korábbi munkáikat.

A vállalat alapelvei közé tartozik a felelős működés, ami ugyanakkor nem jelent kompromisszumot a minőségben. 

Az Aeron úgy kínál luxusszínvonalú termékeket, hogy közben fenntartható beszerzési gyakorlatokat folytat és minimálisra csökkenti az előállítás során keletkező hulladék mennyiségét.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Az Aeron kollekciójának bemutatója a VIII. Budapest Central European Fashion Week második napján a Szépművészeti Múzeumban 2022. szeptember 4-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.