Veretlenül lett első a magyar csapat Dubajban

A világ első offline kriptojátékokhoz kapcsolódó versenye Dubajban magyar sikerrel zárult: a Spider Tanks nevű játékban jeleskedő, Fana (Simon Zoltán), Spoilerr (Komjáti Dominik) és wookiehentes (Szurkos Mátyás) összetételű csapat veretlenül nyerte meg a tornát – olvasható a Gondola.hu cikkében.

Forrás: Gondola.hu2022. 06. 03. 18:26
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas magyar sikerrel zárult a világ első offline kriptojátékokhoz kapcsolódó versenye Dubajban, a tudásfelmérőt egy arab sejk kezdeményezésére bonyolítottak le május utolsó hétvégéjén. 

A csapat veretlenül nyerte meg a meghívásos tornát és ezzel a hétezer dolláros fődíjat is.

Mester Ádámot, a Kripto Akadémia Gaming csapatmenedzserét kérdezte a Gondola.hu.

A Kripto Akadémia Gaming magyar csapata már az első selejtezős napon megcsillogtatta a tudását, majd az elődöntőben és a döntőben mindkét thaiföldi csapatot simán verve nyerték az egész tornát. Eredményük azért is szólt nagyot, mert ellenfeleik között bőven akadtak olyan profi e-sportolók, akik korábban több millió dolláros versenyeken is indultak – tette hozzá a Gondola.hu.

A lap arról érdeklődött, hogy mi adott késztetést a szellemi összpontosításhoz, melyről Mester Ádám így nyilatkozott:

A verseny során a versenyzőink nagy mentális energiáról tettek tanúbizonyságot. Teljes szívből játszottak, szerették volna megmutatni a többi csapatnak és a világnak, hogy nem lehet a magyarokat alábecsülni, és nem ok nélkül lettek meghívva a legjobbak közé. Ezt az elkötelezettséget tovább erősítette az is, amikor látták azt, hogy a két thai csapat közös erővel összedolgozva próbált meg taktikát kidolgozni ellenünk.

Mester Ádámot, a Kripto Akadémia Gaming csapatmenedzserét a Metacon versenyének műsorvezetésére is felkérték, így a helyszínen látottakat több ezer helyszínen tartózkodó és a versenyt online követő nézők számára kellett közvetítenie. Ez mennyiben személyes, és mennyiben magyar siker? – tette fel a kérdést a Gondola.hu, amire Mester Ádám így válaszolt:

Személyes és magyar sikerként is egyaránt elkönyvelem ezt a lehetőséget. Múltamból adódóan sok időt töltöttem színpadon, így szerencsére komfortosan éreztem magam a helyzetben. Büszkeséggel töltött el, hogy ebben a szerepkörben képviselhettem hazámat és a csapatot. A pozitív visszajelzések nagyon jólestek, ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy van még hova fejlődöm. A Play-to-Earn iparág fejlődésével szerencsére a jövőben egyre több ehhez hasonló rendezvény kerül majd megrendezésre, így ha minden jól megy, lesz még alkalmam nekem is fejlődni és máshol is a legjobbat nyújtani.

A teljes interjú ITT olvasható el.

Borítókép: A bajnokcsapat a csapatmenedzserrel (Forrás: Gondola.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.