Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: MANK

28 cikk 1/3 oldal

Természet és kultúra

Második alkalommal szervezi meg az ArtKert összművészeti fesztivált a szentendrei régi művésztelepen a MANK — Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft.

Először a Művészetek Völgyében a MANK

Első alkalommal várja a művészetkedvelőket a Művészetek Völgyében a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. közös alkotásra, a kortárs művészet megismerésére saját udvarral.

Országos turnén a Cziffra-központ

Kortárs roma festőművésznők alkotásaiból válogatott kiállítást csodálhatunk meg július 7-ig a szentendrei MANK Galériában.

Nem csak mesekönyvbe való

Képzőművészek számára írt ki nyílt pályázati felhívást a MANK Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. KÉP—VERS címmel, kortárs versek inspirációjára született művészeti pályaművek elkészítésére.

Kortárs versek ihlette alkotásokat vár új pályázatára a MANK

Kortárs versek ihlette alkotások elkészítésére írt ki nyílt pályázatot képzőművészek részére a Magyar Alkotóművészeti Nonprofit Kft. (MANK), Kép-Vers címmel. A felhívásra március 14-én délig várják a nevezéseket.

Kíváncsi művészek, szokatlan tér

A tapasztalt kiállításlátogatót kevélységgel kísérti az ördög: ha sokat láttunk, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy már mindent láttunk.
28 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.