Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 26., vasárnap, Vanda, Paula napja

Címke: MAtteo salvini

178 cikk 1/18 oldal

Lépésekben hódít Salvini

A kormánykoalíció jövője is megpecsételődhet a vasárnapi olaszországi tartományi választásokon, a baloldal még a vörösök bástyájaként emlegetett Emilia-Romagnát is elveszítheti.

Eljöhet Salviniék ideje

Luigi Di Maio lemondása nem csupán a mozgalom és a baloldali Demokrata Párt különös kormánykoalíciójának életképességét kérdőjelezi meg, de a hétvégi tartományi választások sorsát is befolyásolhatja.

A bíróságra készül Salvini

Készen állok bíróságra menni, és ­Giuseppe Contét és Luigi Di Maiót is viszem magammal – jelentette ki Salvini, a kormányfőre, valamint az Öt Csillag Mozgalom vezetőjére utalva.

Salvini kitart álláspontja mellett, vállalja a bíróságot

A Liga szenátorai a mentelmi bizottság ülésén igent mondtak vezetőjük, Salvini mentelmi jogának megvonására, miután a párt vezetője bejelentette, hogy bíróság elé akar állni egy tavalyi migránsügyben.
178 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …