Keresés
Magyar Nemzet
2019. augusztus 22., csütörtök, Menyhért, Mirjam napja

Címke: MAtteo salvini

239 cikk 1/24 oldal

Salvini: A nép akaratát kell követni

Az olaszok akaratát kifejező új választásokat szorgalmazott „túlélési” kormányok alakítása helyett Matteo Salvini, a Liga olasz párt vezetője az államfővel tartott megbeszélést követő sajtónyilatkozatában csütörtökön.

Mindenki mindenki ellen Rómában

A bevándorlásellenes Ligát vezető Matteo Salvini által kirobbantott válság során feltámadt hamvaiból a féktelen bevándorlást a miniszterelnöki székből végignéző Matteo Renzi Demokrata Pártja.

Sietős vízibuszoztatás az olasz partok előtt

Sokakban vetődik föl, mi indokolja, hogy a Földközi-tengeren ilyen vehemensen, erőszakosan akarják csúcsra járatni a migránsbeszállítást. Mi ennyire sietős? Pedig a megoldás nem is bonyolult.

Vihart kavart a mentőhajó

A spanyol civil szervezet, a Proactiva Open Arms hajója két hete vesztegel az olasz partok közelében, fedélzetén 147 bevándorlóval.

Salvini: Migránsáradatot hoznának Renziék

Fordulat következhet be az olasz bevándorlási politikában, ha az Öt Csillag Mozgalom átmeneti kormányt alakít az ellenzéki Demokrata Párttal.
239 cikk 1/24 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.