Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: MAtteo salvini

190 cikk 1/19 oldal

A járvány legyűrte a globalizmust

A járvány érdekes megvilágításba helyezte azt a liberális, globalista elképzelést, mely szerint a világ dolgait a XXI. században már nemzetek feletti, szupranacionális intézményekkel kell intézni.

Salvini: Olaszországot társadalmi háború fenyegeti

Rendkívüli helyzetben akár százmilliárd eurós csomagra is szükség lehet az új koronavírus-fertőzés által okozott gazdasági helyzetben, máskülönben forradalom lesz Olaszországban

Politikai infantilizmus Strasbourgban

A néppárt centrista rókáinak bizonyára imponál a liberális centrista fruska hozsannája, de az most az ő szorult helyzetükben úgy hiá­nyozhatott nekik, mint púp a hátukra.

Soros György spekulációjára figyelmeztet Salvini

Hétfőn ismét megnyílt az olasz tőzsde, azonban az értékek komoly zuhanásba kezdtek a koronavírus-járvány miatt. Matteo Salvini figyelmeztetett a Soros György-féle spekulánsok tevékenységére.

Felszámolja Salvini eredményeit a baloldal

Az Il Giornale jobboldali napilap szerint Olaszország visszatért a múltba: Lamorgese nem is belügyminiszterként, hanem egyfajta helyreállítási biztosként tevékenykedik.

Példátlan római büntetés

A jobbközép koalíció vezetője ellen a cataniai ügyészség azért indított eljárást, mert tavaly nyáron öt napig nem engedélyezte a Gregoretti nevű civil hajó fedélzetén lévő 131 illegális bevándorló partra szállását.

Salvini kész bíróság elé állni

„Az alkotmány szerint Olaszország határainak és biztonságának védelme nem jog, hanem szent kötelesség” – hangoztatta a volt belügyminiszter.
190 cikk 1/19 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …