Kirabolták az utcán karácsony előtt Matteo Salvini fiát

A 19 éves fiú leírása alapján észak-afrikaiak – egy törött üveggel fenyegetőzve – támadták meg.

Magyar Nemzet
2022. 12. 27. 13:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karácsony előtt megtámadták az utcán Matteo Salvini fiát, Federico Salvinit – írta meg a Corriere della Sera olasz napilap. Az olasz miniszterelnök-helyettes 19 éves fia arról nyilatkozott, hogy december 23-án, este 9 órakor egyedül sétált Milánó nyugati részén, amikor két észak-afrikai környékezte meg. 

A támadók egy törött üveggel fenyegették meg, majd elvették tőle a mobiltelefonját.

A megrémült Federico Salvini ezután apját értesítette a rablásról, aki azonnal a rendőrökhöz fordult. Az ügyben nyomozás indult, az elkövetők beazonosítása folyamatban van a térfigyelő kamerák felvételei alapján. 

Ugyan a támadás során személyi sérülés nem történt, a telefont pedig valaki visszajuttatta a rendőrséghez karácsony este, a bevándorlásellenes Liga vezetője megjegyezte: 

fiával is megtörtént, amit sajnos olyan sokan átélnek Milánóban. 

 

Borítókép: Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes és fia, Federico Salvini (Forrás: Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.