Keresés
Magyar Nemzet
2020. december 1., kedd, Elza napja
HÍR TV – SAJTÓKLUBBűnös nép lettünk a Nyugat szemében

Címke: MÁV-START Zrt.

18 cikk 1/2 oldal

Közös bérlet a MÁV és HÉV vonatain Budapest és Gödöllő között

Szerdától a hatvani (80a) vasútvonal gödöllői szakaszán a felármentesen igénybe vehető vonatokra a MÁV és a HÉV; míg a H8-as hévvonalon a MÁV-START bérletei is felhasználhatók utazásra Budapest és Gödöllő között, a Budapest-bérlet felmutatásával együtt – közölte a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatósága kedden az MTI-vel.

Megújulnak a FLIRT motorvonatok

A tervek szerint az első motorvonat átalakításával nyár elejéig készülnek el, a többivel 2022 végéig.

A kocsi nyer, a busz veszít

A Volánbusz arról számolt be, hogy utasainak mintegy nyolcvan százalékát elvesztette.

Országos szinten az összes kocsit teljesen fertőtlenítik

A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel, megkezdődött a vasúttársaság járműparkjának fertőtlenítése. Ma délelőttig összesen 172 járművön elvégezték az úgynevezett záró fertőtlenítést.

Elindult az első IC+

A zalaegerszegi Göcsej IC utolsó kocsijaként indították útnak az első új, belföldi forgalomra szánt másodosztályú IC+ kocsit, amely a MÁV saját tervezésű és gyártású járműve.

Jönnek az új vonatjegy-automaták

Az automaták mellett megújul a teljes webes jegyvásárlási felület és év végére már a nemzetközi vonalakra is lehet jegyet vásárolni a társaság honlapján.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …