Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

Címke: meghallgatás

19 cikk 1/2 oldal

Semjén Zsolt: A nemzetpolitika mára egységes ívet alkot

Erős anyaország nélkül a határon túli magyarság támogatása is több mint bizonytalan lenne – emelte ki a nemzetpolitikáért, egyházügyekért és nemzetiségekért felelős miniszterelnök-helyettes.

Donald Trump és ügyvédjei nem vesznek részt a képviselőházi meghallgatáson

Donald Trump amerikai elnök és ügyvédei nem vesznek részt a képviselőház bizottsági meghallgatásán – közölte vasárnap este a Fehér Ház abban a levélben, amelyet Jerrold Nadlernek, az elnök közjogi felelősségre vonását előkészítő egyik bizottság, az igazságügyi bizottság elnökének küldött.

Írásban is válaszolnia kell Várhelyinek

Szakmailag magabiztos meghallgatása ellenére sem kapott egyelőre zöld jelzést az Európai Parlamenttől Várhelyi Olivér, hazánk uniós biztosjelöltje.

Várhelyi Olivér baloldali kereszttűzben

Írásbeli kérdésekre kell válaszolnia Várhelyi Olivérnek, miután az Európai Parlament frakciói egyelőre nem adtak zöld jelzést a magyar biztosjelöltnek.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …