Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 16., hétfő, Edit napja

Címke: migráns

657 cikk 1/66 oldal

Pszichiátrián a frankfurti merénylő

Paranoid skizofrénia tüneteit mutatja, ezért veszélyt jelent a közbiztonságra az a negyvenéves eritreai ­férfi, aki a frankfurti főpályaudvaron a vonat alá lökött egy anyát és nyolcéves kisfiát.

Nem jók a nyitott határok

Az erőszakos bűncselekmények kockázatának növekedésével jár a menedékkérők befogadása, és ezt a bajor tartományi belügyminiszter szerint nem szabad elhallgatni.

Gyilkossá lett a mintapélda

A sikeres társadalmi beilleszkedés mintapéldájaként tartották eddig számon Svájcban azt az eritreai férfit, aki hétfőn a vonat alá lökött egy kisfiút és édesanyját Frankfurtban.

Róma: Itt nem maradhatnak

Harmadik napja vesztegel az olasz parti őrség egyik hajója 130 migránssal egy szicíliai kikötőben, Róma azonban csupán a kikötésre adott engedélyt.

Szörnyethalt a vonat alá lökött kisfiú

A sötét ruhát viselő támadó megpróbált elmenekülni, a pályaudvar közvetlen közelében járókelők üldözőbe vették, leteperték és átadták a rendőröknek.
657 cikk 1/66 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.