Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 28., péntek, Elemér napja

Címke: migráns

48 cikk 1/5 oldal

A Helsinki Bizottság védi a migránst

Egy hónap időtartamra elrendelte a nyomozási bíró a 38 éves pakisztáni Ahmed Z. letartóztatását. Az ázsiai ország hatóságai szerint a férfi 2009 és 2017 között sorozatban gyilkolt pénzért, valamint sorozatrabló.

Fogás a híd alatt

A déli biztonsági határzár túloldalán élők egyre inkább úgy érzik, hogy a szerb kormány muzulmán menekültek befogadásával igyekszik megnövelni a természetes népszaporulatot.

Ismét migránsok miatt zárták le a határt

Az esetekkel kapcsolatban több határ menti település – Kelebia, Tiszasziget és Tompa – polgármesterét is megkerestük, akik arról nyilatkoztak, hogy bíznak a határvédelemben.

A határvédelemben bíznak a végeken

A szomszédos Kelebia első embere kifejtette: a tendenciát és a körülményeket figyelembe véve várható, hogy lesznek még a mostanihoz hasonló események.

Dömötör Csaba: Nincs információ magyar fertőzöttről

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy minden egészségügyi intézmény felkészült az esetleges fertőzöttek fogadására, a kormány pedig operatív törzset hozott létre a szükséges intézkedések koordinálására.

Kiköthet az olasz partoknál több mint 400 migránssal az Ocean Viking

A dél-olaszországi Tarantóban kapott kikötési engedélyt az Ocean Viking, az Sos Mediterranée és az Orvosok határok nélkül (Msf) közös hajója kedden. Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter közölte: „túszejtésért” feljelenti a kormányfőt és a belügyi tárca vezetőjét.
48 cikk 1/5 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …