Keresés
Magyar Nemzet
2020. február 17., hétfő, Donát napja

Címke: Minority Safepack

13 cikk 1/2 oldal

Debütált Brüsszelben a Minority SafePack

Július 10-ig döntenek Brüsszelben arról, hogy jogalkotást kezdeményeznek-e a Minority SafePack javaslatai alapján. A kisebbségvédelmi kezdeményezés részleteit tegnap mutatták be első alkalommal a brüsszeli bizottságnak.

Áttörés jöhet kontinensünk kisebbségpolitikájában

Egy sor olyan, a kisebbségek jogtiprásával kapcsolatos ügynek adhat új lendületet a Minority SafePack európai polgári kezdeményezés, amelyekben évek óta nem sikerült előrelépést elérni.

Madéfalva üzenete

A madéfalvi mészárlás következményei váratlanul messze vezetnek, hiszen jelentősnek mondható demográfiai változásokat is előidéztek: elkezdődött a székelyek tömeges kivándorlása.

Megtörni a balliberális tobzódást

Szlovákiában a felmérések azt mutatják, hogy megnőtt a európai parlamenti választás iránti érdeklődés, és a részvétel valószínűleg magasabb lesz, mint 2014-ben.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …